Az daha çorbanın içinde kalsaydı evrim geçirirdi yavrucaklarSenin lafını yerim şebelek gadın
Bikerem ben onu çorbanın içinden çıkardım halbukiegerkim cikartmasaydimda ondan sonra görseydiniz kafamdanda büyük olabilirlerdi ucuz yirttilar bir daha yaparmiyim noo no nooo
Ay ayy ayyyyy inşallah inşallah cookkk amiiiiiin yasoooomgönlünun muradını versin tez vakit Rabbimmmm
Bi öyle diyorlar bir böyle
cacıklı arap köftesine kalbimi bıraktım daha yemek yiyeli yarım saat olmadı acıktırdınız beni
İyi düşünelim iyi olsunBi öyle diyorlar bir böyleben ekmeğimi yedim sabah sağolsun
İnşallah hepimiz için umut dolu güzel bir yıl olurİyi düşünelim iyi olsun
Kiz nediyinn hamilemisinGöbek büyütmeye hazırlık yatışıcan
Cacıklı Arap Köftesi de oy verenlerine boş değilcacıklı arap köftesine kalbimi bıraktım daha yemek yiyeli yarım saat olmadı acıktırdınız beni
Şükür gariban tarifim bir iltifat aldı
Bence çok güzel görünüyor. Kaşık kaşık yedirecek cinsten, miis gibiŞükür gariban tarifim bir iltifat aldı
Ben de aynen öyle yemiştimBence çok güzel görünüyor. Kaşık kaşık yedirecek cinsten, miis gibi
Yok bacım, tedavi yatışıKiz nediyinn hamilemisin
Seneye ne gibi ekmek yiyecekmişiz?
Senin tarifteki sarımsaklar da boş değil, iştah açıcıBence çok güzel görünüyor. Kaşık kaşık yedirecek cinsten, miis gibi
Fırınlanmış sarımsağa bayılırımSenin tarifteki sarımsaklar da boş değil, iştah açıcı
Cano ben kaçırdım ne tedavisiYok bacım, tedavi yatışı
Bende bayılırımFırınlanmış sarımsağa bayılırım
Bazen fırında patates dilimi yaparken, sarımsak da atarım içine