- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Aynen ya sunumla patlatılırdıBöyle güzel ve iştah açıcı bir tarifi nasıl yapmaz. Müthiş görünüyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya sunumla patlatılırdıBöyle güzel ve iştah açıcı bir tarifi nasıl yapmaz. Müthiş görünüyordu
Tatlılara ve tarhanalara fısıldayan kadınYöresel deyince bundan sonra aklımıza @Margaret Hale gelecek ve düğmeleri izi ilikleyeceğiz
Bence kimse senin eline bu konuda su dökemez canKim daha büyük mantı yapacak
Tamam işte bu seferde alengirli yapıverSen öyle san
Yazıyorum ama kabul görmüyor
Fakat, genelde alengirli seçmeye çalışıyorum, arada popi deniyorum
Bence sen artık denemeBende denicem abla
Yatış verilmez ise alengirliye devamTamam işte bu seferde alengirli yapıver
Dalga gecmesen olmaz dimi illa bir dokundurcan bana tamam accik kaffam kadar olmuş olabilirler amma beş dene yiyecegine bı dene ye doy büyük herzaman iyidirBence kimse senin eline bu konuda su dökemez can
Sen yine alengirliden devam et inşallahYatış verilmez ise alengirliye devam
YiaaaaBence sen artık deneme
Ne yatisi kuzuYatış verilmez ise alengirliye devam
Rahatça şakalaşabildiğim birini bulmuşum, laf atmadan durabilir miyim sence?Dalga gecmesen olmaz dimi illa bir dokundurcan bana tamam accik kaffam kadar olmuş olabilirler amma beş dene yiyecegine bı dene ye doy büyük herzaman iyidir
Maşallah maşallahTatlılara ve tarhanalara fısıldayan kadın
Başımda 50 tane kaynana var sağolsunlar. Hepsi bu defa gezinmek yok diyor.Sen yine alengirliden devam et inşallah
Benim bu ay iptal oldu diye özenmek istiyorum, bi
çeşit totem
Göbek büyütmeye hazırlık yatışı canNe yatisi kuzu
Bugün hastanede eşime, keşke hamile olsaydım bu olmasaydı dedimGöbek büyütmeye hazırlık yatışı can
Rabbim hastalığın da hayırlısını versin canım. Belki bu rahatsızlığın ve gerektirdiği operasyon daha büyük bir hastalığı önleyecek, bunu bilemeyiz.Bugün hastanede eşime, keşke hamile olsaydım bu olmasaydı dedim
2023 yılında bebekleriniz kucağınızı doldursun inşallah
Evet evet bir de böyle dene senin bir kaybın var çünkü. Biz de yaparız kaynanalık gerekirseBaşımda 50 tane kaynana var sağolsunlar. Hepsi bu defa gezinmek yok diyor.
Nasip Güfte’m, her şerde bir hayr vardır.
Aaa Nevoş evet hastaneye gidecektin ne oldu ameliyat mı diyor bu doktor da başka bir alternatif var mıymış?Bugün hastanede eşime, keşke hamile olsaydım bu olmasaydı dedim
2023 yılında bebekleriniz kucağınızı doldursun inşallah
Evet evet bir de böyle dene senin bir kaybın var çünkü. Biz de yaparız kaynanalık gerekirse
Senin lafını yerim şebelek gadınRahatça şakalaşabildiğim birini bulmuşum, laf atmadan durabilir miyim sence?
Yöresellerde tarifin orjinaline uyulması benim için önemli. Mantı dediğin çorbaya konacak ise, minnak minnak olmalı.
Ay ayy ayyyyy inşallah inşallah cookkk amiiiiiin yasoooom gönlünun muradını versin tez vakit RabbimmmmGöbek büyütmeye hazırlık yatışı can