- 16 Mart 2008
- 45.398
- 220.511
Sağ ol bitanem.Geçmiş olsun abla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol bitanem.Geçmiş olsun abla.
Teşekkür ederim canımBenim bey oyunu verdi
Çıngıllı ile Kiraz yaprağı arasında kaldı. Çok uğraştırmış minicik minicik diye kiraz yaprağına oy verdi. Arada kalacak yemekleri buldu yani Biri tanımadığım olsa yönlendirirdim ne güsel Ama hiç müdahale etmedim aferim bana
Tabiki diğer oylarıda bir etçil olarak eli böğründe ve ekşili köfteye Şaşırdım mı tabiki hayır
Bu arada gözümden kaçmadı beyimde bakırcı çıktı Bakırcılar kazanacak
Herkesin eline, emeğine sağlık Sağlıkla, afiyetle yersiniz inşallah
Sayemde ışıldadın yani, hadi yine iyisinBelki yasminsay üstelemeseydi yine bırakırdım tarifi
Tanı tedavini çok fazla erteleme bence 4. doktordan sonraBenim bu dördüncü doktor ve artık profesöre gittimHepsi aynı şeyi söyledi. Bu kadar ağrıya yok deseydi bayılırdım
Allah razı olsun canımTanı tedavini çok fazla erteleme bence 4. doktordan sonra
İçine sinene gre hareket et. Rabbim en güzelini, en iyisini nasip etsin. Allah sifa versin çabucak insallah
Teşekkürler
TeşekkürlerMerhaba hanımlar
Oylarım çıngıllı mantı, çöpleme ve antep tavaya hayırlı olsun
Çok geçmis olsun ablacımCanım geçen cumadan beri hastaydım. Mide ağrısı ile uğraşıyordum. Bugün iyi hissedince kulübün kapısından şöyle bir bakayım dedim.
Yıldızlarımız nasıl olmuş
Çok teşekkür ederim canım. Beğenmenize sevindim Sağolsun düşüncesi içinCano bu arada eli böğründe için tam orijinalini yapmış, çok güzel olmuş dedi Seni ayrıca çok tebrik ederim Benimki pek sever et yemeklerini Öyle herşeyi de beğendirmeyiz paşa torununa Evimizin 1.si sensin
Katılsaydı onunda olurdu arı versin kazen ona, çok seviyor arıyıYıldızlarımız nasıl olmuş
Çok geçmiş olsun ablacım.Canım geçen cumadan beri hastaydım. Mide ağrısı ile uğraşıyordum. Bugün iyi hissedince kulübün kapısından şöyle bir bakayım dedim.
Aynen öyleKatılsaydı onunda olurdu arı versin kazen ona, çok seviyor arıyı
Yeni kategori de mi yöresel olsa bi güzel geldiAynen öyle
Kazen'in çok beğeneceği bir şey yapalımYeni kategori de mi yöresel olsa bi güzel geldi
El açması baklava yada börekKazen'in çok beğeneceği bir şey yapalım
Sen hep öylesinŞuan ikinci olmuşum ya ben. Nerden nereye