Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika fikirrrBak bu güzel fikir
Oha yeni görüyorum nerden çıktı bu yıldızlar çok şık çok feci dehsetul vahsetenee canodada var leeeynnn benim yıldızım niyem yokYıldızlarımız nasıl olmuş
Liste mi yapsak ona göre karar veririzHarika fikirrr
Yöresele katılanlara özel verildi canımOha yeni görüyorum nerden çıktı bu yıldızlar çok şık çok feci dehsetul vahsetenee canodada var leeeynnn benim yıldızım niyem yok
Bende istiyommm çok hojjj
Liste yapalım Kazenin de fikrini alalım.Liste mi yapsak ona göre karar veririz
Dua edin ikizler burcuyumYa sabit fikirli olsaydım
Zaten perişan olacak mışızListe mi yapsak ona göre karar veririz
Dua edin ikizler burcuyumYa sabit fikirli olsaydım
Biz yapalım o sonuca baksınListe yapalım Kazenin de fikrini alalım.
Belki bize bu kez de gezegen falan verir
Yaaa varyaaa efsane hojj duruyor yaaa banada güccük müccük buranın bir üyesi olduğumdan mütevellit filan verseydi bı yıldızYöresele katılanlara özel verildi canım
Dünya mutfağı cok iyi fikir, ama pizza makarna tiramisu dışında yiyecek bişey bulabilir miyiz bilmemBiz yapalım o sonuca baksın
YarasaDünya mutfağı cok iyi fikir, ama pizza makarna tiramisu dışında yiyecek bişey bulabilir miyiz bilmem
Covid olma garantili yarışmaYarasa
Tarifin çok kolaydı keşke yapsaydınYaaa varyaaa efsane hojj duruyor yaaa banada güccük müccük buranın bir üyesi olduğumdan mütevellit filan verseydi bı yıldız
Kurbağa bacağıDünya mutfağı cok iyi fikir, ama pizza makarna tiramisu dışında yiyecek bişey bulabilir miyiz bilmem
Kafam kadar tortellinilerArtık Blue_Peri tortelliniyi kapar direkt. Hiç yabancı olmadığı konu sonuçta