- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Öyle canım. Kayınvalide 15 gün yatmış hastanede. O ameliyat ağır geçiyor. İyileşme süreci de öyle ama hergün ağrı sızı çekmekten iyidir.Hastanede kalma süresi bile uzun olur dedi. Bağırsak revizyonu olabilir dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım. Kayınvalide 15 gün yatmış hastanede. O ameliyat ağır geçiyor. İyileşme süreci de öyle ama hergün ağrı sızı çekmekten iyidir.Hastanede kalma süresi bile uzun olur dedi. Bağırsak revizyonu olabilir dedi.
Doktorda öyle söyledi.Öyle canım. Kayınvalide 15 gün yatmış hastanede. O ameliyat ağır geçiyor. İyileşme süreci de öyle ama hergün ağrı sızı çekmekten iyidir.
Para bir şekilde hallolur. Sen iyi ol, iyileşte.Aynen canım 3-4 ay sıkacağı artık.
Birde özel istersem 10 bin dedi. Onu ayarlarız.
İnşallah canımPara bir şekilde hallolur. Sen iyi ol, iyileşte.
2 3 ay da toparlarsın. Ağırlığı kalmaz Allah ın izni ile
Kalıcı mı gidici mi, bilmiyoruzAaaa süper kalıcı yani dimi bu?
Bayıldıııımm profilimle aşırı uyumlu olmuş
Bazı proflar araştırma hastanesinde çalışıyor. Keşke öyle olsa..Aynen canım 3-4 ay sıkacağı artık.
Birde özel istersem 10 bin dedi. Onu ayarlarız.
Orada çalışıyor. Ama öyle gelince sıraya koyuyorlarmış. Böyle daha hızlı oluyormuş.Bazı proflar araştırma hastanesinde çalışıyor. Keşke öyle olsa..
Onunda selamı var yarın gelecekmişSelamımı iletirsen sevinirim
Zamanı belirledin mi canım?Ameliyat dedi ve iş büyüdü
Açık ameliyat ve hastanede yatma süresinin ucu açıkİyileşme süresi uzun ama acil değil. Asla başka türlü geçmez
Her şeyi alacak.
Aleyküm selamOnunda selamı var yarın gelecekmiş
3. evre yumurtalık kanseri teşhisi konan teyzem tıptaki profesörün özel kliniğine gitti hayli pahalı, sonuçta kanser olmadığına karar verdiler ancak hastalığı teşhis etmek için 2 ay tedavisi içinde bir o kadar süre geçti. Koronanın en patlak verdiği yaygın döneminde zor bir tedavi süreci geçirdi.Bazı proflar araştırma hastanesinde çalışıyor. Keşke öyle olsa..
Ne zaman istersemZamanı belirledin mi canım?
Rahmi alındı mı3. evre yumurtalık kanseri teşhisi konan teyzem tıptaki profesörün özel kliniğine gitti hayli pahalı, sonuçta kanser olmadığına karar verdiler ancak hastalığı teşhis etmek için 2 ay tedavisi içinde bir o kadar süre geçti. Koronanın en patlak verdiği yaygın döneminde zor bir tedavi süreci geçirdi.
Şu an sağlığı gayet iyi, her zaman pozitif düşündü.
Yok yumurtalık kanseri veya kadın hastalıkları yokmuş, ilk teşhis yanlıştı.Rahmi alındı mı
Hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıkla o gün de gelirNe zaman istersem
Rabbim şifa versin ablaAmeliyat dedi ve iş büyüdü
Açık ameliyat ve hastanede yatma süresinin ucu açıkİyileşme süresi uzun ama acil değil. Asla başka türlü geçmez
Her şeyi alacak.
Benim annemin 40 yaşında alındı rahmi falan. Ben de yeni evliydim, aşeriyordum faydam olamadı anneme. Aklıma o günler geldiRahmi alındı mı
Benim bu dördüncü doktor ve artık profesöre gittimHepsi aynı şeyi söyledi. Bu kadar ağrıya yok deseydi bayılırdımYok yumurtalık kanseri veya kadın hastalıkları yokmuş, ilk teşhis yanlıştı.
Ama ilk doktorun dediği çıksaydı rahmini aldıracaktı.
Karnı bir hafta içinde davul gibi şişmişti.
Benim kimsem yok canım Ve ayak bağlarım var.Benim annemin 40 yaşında alındı rahmi falan. Ben de yeni evliydim, aşeriyordum faydam olamadı anneme. Aklıma o günler geldi