- 16 Ağustos 2010
- 293.014
- 602.855
- 43
Sağ ol canım benimRabbim şifa versin abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım benimRabbim şifa versin abla
Yöresele katılanlara özelEeee o yıldızlar nedir ama ama ben giskandim ama ama bu yarışmaya katılmadım gecenki yöresel yemeklerde vardim
Yaaaa ama yaaaa şansıma herşeyi diyorum
Ama ama @Kazen abi yaaaa
İnşallah canımHayırlısı olsun canım, inşallah sağlıkla o gün de gelir
Belki yasminsay üstelemeseydi yine bırakırdım tarifiYöresele katılanlara özel
Evde işler bir şekilde yapılır dışarı işi zorlar belki Gerçi ben yatamam, duramamAnnemin de yardım edeni yoktu ve o dönem dedem de gelmişti. Kardeşlerim bekardı, 4 erkekle uğraştı. Cefakar annem.
Seni yatağa bağlamak lazımEvde işler bir şekilde yapılır dışarı işi zorlar belki Gerçi ben yatamam, duramam
Başka türlü olmazSeni yatağa bağlamak lazım
Ben o sarmaları kaç saat sardımSadece 256 kişi oy kullanmış
Sanki 2 dk bakıp oy vermek çok zor
TeşekkürlerBenim bey oyunu verdi
Çıngıllı ile Kiraz yaprağı arasında kaldı. Çok uğraştırmış minicik minicik diye kiraz yaprağına oy verdi. Arada kalacak yemekleri buldu yani Biri tanımadığım olsa yönlendirirdim ne güsel Ama hiç müdahale etmedim aferim bana
Tabiki diğer oylarıda bir etçil olarak eli böğründe ve ekşili köfteye Şaşırdım mı tabiki hayır
Bu arada gözümden kaçmadı beyimde bakırcı çıktı Bakırcılar kazanacak
Herkesin eline, emeğine sağlık Sağlıkla, afiyetle yersiniz inşallah
Canım geçen cumadan beri hastaydım. Mide ağrısı ile uğraşıyordum. Bugün iyi hissedince kulübün kapısından şöyle bir bakayım dedim.
Geçmiş olsun canımCanım geçen cumadan beri hastaydım. Mide ağrısı ile uğraşıyordum. Bugün iyi hissedince kulübün kapısından şöyle bir bakayım dedim.
Ablacım çok geçmiş olsunCanım geçen cumadan beri hastaydım. Mide ağrısı ile uğraşıyordum. Bugün iyi hissedince kulübün kapısından şöyle bir bakayım dedim.
Canım nevrestem teşekkür ederim.Ablacım çok geçmiş olsun
Geçecek inşallah tatlım. Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım
Rica ederim canımGeçecek inşallah tatlım. Çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun abla.Canım geçen cumadan beri hastaydım. Mide ağrısı ile uğraşıyordum. Bugün iyi hissedince kulübün kapısından şöyle bir bakayım dedim.