- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.671
- 60
Ben bennnnnLahana sarması sevmeyen kendim hariç kimseyi duymadım
Bence tercihlikten çıkmışş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bennnnnLahana sarması sevmeyen kendim hariç kimseyi duymadım
Genel de sevilir. Bende yemeğini sevmem meselaLahana sarması sevmeyen kendim hariç kimseyi duymadım
İnanmıyorummmBen bennnnn
rozet gelmis ama olan rozetim gitmis NevresteTenceresiz kaldim anne 12 oyla başa baş gidiyoruz bingöl plakasina döndük
Onuda sevmem sadece kızartmasını severim yoğurtlu soslu filanGenel de sevilir. Bende yemeğini sevmem mesela
Valla bakkk sevmem yerim gerçide onuda sarmam bir yerde yersem yaniİnanmıyorummm
Çocuklar genelde lahana, sarmasını ve biber dolmasını her zaman yemeyebiliyor, o yüzden ek olarak patetes de koyuyorum, güzel oluyor tavsiye ederim.Öylede güzel olmuştur
Nasıl yaparsan oluyor. Patates dolmasını hiç denemedim
benim onuda yemiyorlar deynepnaz dolmanin bosluklarina patatesi iri iri dograyip koyuyorum onu yiyorlarÇocuklar genelde lahana, sarmasını ve biber dolmasını her zaman yemeyebiliyor, o yüzden ek olarak patetes de koyuyorum, güzel oluyor tavsiye ederim.
Müsrifliğe lüzum yok diyor galiba Kazen emmimrozet gelmis ama olan rozetim gitmis Nevreste
Ben patates doldurmuyorum ama elma dilimi olarak kesip aralara patates sıkıştırıyorum, dediğin gibi kızım onu yiyorÇocuklar genelde lahana, sarmasını ve biber dolmasını her zaman yemeyebiliyor, o yüzden ek olarak patetes de koyuyorum, güzel oluyor tavsiye ederim.
ama o benim ramazan sofralari rozetimdiMüsrifliğe lüzum yok diyor galiba Kazen emmim
ve tek diama o benim ramazan sofralari rozetimdi
abi heyecanlandirmaSn Danilo Zanna, Sn Mehmet Yalçınkaya ve Sn Somer Sivrioğlu'na burada yemekleri değerlendirip oylamaları için mesaj yazdım. Görürler mi? görürlerse dikkate alırlar mı bilemem...
Ben patlıcan da dolduruyorum, aralara oyduğum patlıcan, patates içlerini koyuyorum ama pek sevmiyorum onları, kandıramazlar benibenim onuda yemiyorlar deynepnaz dolmanin bosluklarina patatesi iri iri dograyip koyuyorum onu yiyorlar
hemde yamuk duran dolmalara destek oluyor patatesler
Senin bir rozetini yok, benim 3 rozetimama o benim ramazan sofralari rozetimdi
ayyy hadi insallahSn Danilo Zanna, Sn Mehmet Yalçınkaya ve Sn Somer Sivrioğlu'na burada yemekleri değerlendirip oylamaları için mesaj yazdım. Görürler mi? görürlerse dikkate alırlar mı bilemem...
Senin bir rozetini yok, benim 3 rozetim
gecmiste yeni okudum simdi abla deneme yapiyorum demis