Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İç harcı ile beraber miElti yapmazsam veriyorum. Benimkilerden seviyor.Lahana sarması demişken çiğ olarak seven var mı? Benim kız sararken yemeyi seviyor, karnı ağrır diye fazla yemesine izin vermiyorum. Pişince sevmiyor ama
İşte o benimmLahana sarması demişken çiğ olarak seven var mı? Benim kız sararken yemeyi seviyor, karnı ağrır diye fazla yemesine izin vermiyorum. Pişince sevmiyor ama
Çiğ olarak lahanayı yerim, ama kaynamış sarmaya hazırı kokuyor yahu. Nasıl yiyebiliyorLahana sarması demişken çiğ olarak seven var mı? Benim kız sararken yemeyi seviyor, karnı ağrır diye fazla yemesine izin vermiyorum. Pişince sevmiyor ama
Karalahana yemeğiLahana sarması demişken çiğ olarak seven var mı? Benim kız sararken yemeyi seviyor, karnı ağrır diye fazla yemesine izin vermiyorum. Pişince sevmiyor ama
Evet, iç harcı ile. Ben parça et veya tavuk etini en alta koyuyorum genelde.İç harcı ile beraber miElti yapmazsam veriyorum. Benimkilerden seviyor.
Bizde içine kıyma konur.Evet, iç harcı ile. Ben parça et veya tavuk etini en alta koyuyorum genelde.
Tokatta lahanaya çoğu yerde kelem diyorlar.
Yiyen çok aslında. Bir gün sararken eşimin yeğeni gelmişti, O da çok seviyormuş pişmeden, hem sardı hem yedi.Çiğ olarak lahanayı yerim, ama kaynamış sarmaya hazırı kokuyor yahu. Nasıl yiyebiliyor
Çiğ olarak çok severim coleslaw salata harika oluyor.Yiyen çok aslında. Bir gün sararken eşimin yeğeni gelmişti, O da çok seviyormuş pişmeden, hem sardı hem yedi.
Çiğ olarak patetes salatasına da doğrarım, öyle de güzel oluyor.Çiğ olarak çok severim coleslaw salata harika oluyor.
Sararken yeme çok eski bir adet benim babaannem kısırdan çok öyle dolma içi sarıp yemeği sever
Salatalara bende koyarımÇiğ olarak patetes salatasına da doğrarım, öyle de güzel oluyor.
PekimBilmiyorum canım Kazen denediğini yazmış
Teşekkür ederimEli böğründe diyip atıyorum:) . Tebrik ediyorum yapan arkadaşı
Annem lahananin şap tarafını oyup tencereye oturtuyor...öyle kolay oluyor biraz ben de anneme yaptırım hepBiz lahanayı bulgurlu etli sararızBende geçen hafta ilk lahana mı alıp sarmıştım
Lahananın sarması kolay haşlaması uğraştırıyor
Küçük lahana alınca bende öyle yapıyorumAnnem lahananin şap tarafını oyup tencereye oturtuyor...öyle kolay oluyor biraz ben de anneme yaptırım hep
Küçük lahana alınca bende öyle yapıyorum
NevresteKiraz yaprağı sarmasını kim yaptı acaba? Fazlalıkları verdim, aklımı aldı resmen hemen arayayım kaynanayı da göndersin.