- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Beyaz lahana sarması çok çabuk ekşir, dün alacaktım ama sonra vazgeçtimGönderem sana
Allah razı olsun Canom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz lahana sarması çok çabuk ekşir, dün alacaktım ama sonra vazgeçtimGönderem sana
Evet. Benim lahana büyüktü. Kestim haşlayıp yarısını dondurucuya attım. Sonra sararım diye.Beyaz lahana sarması çok çabuk ekşir, dün alacaktım ama sonra vazgeçtim
Allah razı olsun Canom
Hastane işlerim başladı Canom. Hem ev, hem koşturma bitkin düşürür. KV’ye yaptırırım muhtemelenEvet. Benim lahana büyüktü. Kestim haşlayıp yarısını dondurucuya attım. Sonra sararım diye.
Sende öyle yapabilirsin. Az pişirirsin
Yorma kendini. Kayınvalide yapsın bi zahmet sen işlerine yoğunlaşHastane işlerim başladı Canom. Hem ev, hem koşturma bitkin düşürür. KV’ye yaptırırım muhtemelen
Ellerine sağlık canım
Sağol canımEllerine sağlık canım
Geçen gün bir sitede gördüm bol limon koydu tencereye, şaşırmıştım, sen de koyuyor musun, görsel olarak mı koydun limonu
Ben geçen gün fazla sarmıştım, sarılmış olarak attım buzluğa, geçen gün misafirim gelmişti çıkardım, yanına patates de ekledim patates dolması ve lahana beraber piştiler.Evet. Benim lahana büyüktü. Kestim haşlayıp yarısını dondurucuya attım. Sonra sararım diye.
Sende öyle yapabilirsin. Az pişirirsin
ÇalınmışNevreste rozetlerin nerdeeee
Öylede güzel olmuşturBen geçen gün fazla sarmıştım, sarılmış olarak attım buzluğa, geçen gün misafirim gelmişti çıkardım, yanına patates de ekledim patates dolması ve lahana beraber piştiler.
Yıldızlarda kayar, durmaz yerindeeeÇalınmış
Geri kalani nerde deyip durduk elde olanda gittiÇalınmış
Ellerine sağlık
Tercih meselesiEllerine sağlık
Ben pişmiş lahana hiç yiyemem.
Eşim çok sevdiği için ani gelen lahana sarma perileriyle birlikte sardım, kendime de biber doldurdum
Lahana sarması sevmeyen kendim hariç kimseyi duymadımTercih meselesi
Sağol canım
Yasocum kolay gelsin sanada inşallah herşey gönlünce olur .Hastane işlerim başladı Canom. Hem ev, hem koşturma bitkin düşürür. KV’ye yaptırırım muhtemelen
Limonu içini kavururken sıkarım bende oda güzel oluyor.Ellerine sağlık canım
Geçen gün bir sitede gördüm bol limon koydu tencereye, şaşırmıştım, sen de koyuyor musun, görsel olarak mı koydun limonu