- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
Sevilmez mi hiç miso küçüklükten beri yemiyor.travmaTercih meselesi
Sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevilmez mi hiç miso küçüklükten beri yemiyor.travmaTercih meselesi
Sağol canım
Biz lahanayı bulgurlu etli sararızBende geçen hafta ilk lahana mı alıp sarmıştımBen geçen gün fazla sarmıştım, sarılmış olarak attım buzluğa, geçen gün misafirim gelmişti çıkardım, yanına patates de ekledim patates dolması ve lahana beraber piştiler.
Taze fasulye yaparken patateste atarım içine çocuklar yiyorlar en azından .Ben patates doldurmuyorum ama elma dilimi olarak kesip aralara patates sıkıştırıyorum, dediğin gibi kızım onu yiyor
45 ...44 olmuşum
haslamayip buzluga atiyorlar buz tutup geri cikarinca sarilacak kivama geliyormus ama hic denemedimBiz lahanayı bulgurlu etli sararızBende geçen hafta ilk lahana mı alıp sarmıştım
Lahananın sarması kolay haşlaması uğraştırıyor
Maaaaalatya Maaaalatya bulunmaz eşinnnnnnnn44 olmuşum
manisa manisa45 ...
Dolapta yer olsahaslamayip buzluga atiyorlar buz tutup geri cikarinca sarilacak kivama geliyormus ama hic denemedim
44 te mendilimi salladım45 ...
Canım benim hala tarafı 60 yıldan fazladır İzmir'de yaşıyor. Beş kızı var biri hariç hepsi o taraftan evliEniştemizin biri Manisalı biri Denizli Yani orada bir kolumuz var. Kızlar, torunlar, torunların çocukları bayağı kalabalıklarNevreste senin manisa da calisan akraban var mi kardesimin dugununde arkadaslari geldi biri malatyaliymis sana benzettim uzaktan
Yaprakları çok güzel oranında varyaaamanisa manisa
Tey teyyyyyyy44 te mendilimi salladım
Ben de pirinci az bulgurunu çok koyuyorum lahana sarması içine. Tavuk etiyle de güzel oluyor,reyhan da yakışıyor. Ben geçen gün kol böreği gibi uzun ince sardım, piştikten sonra tabağa koyunca dilim dilim kestim, çok pratik olduBiz lahanayı bulgurlu etli sararızBende geçen hafta ilk lahana mı alıp sarmıştım
Lahananın sarması kolay haşlaması uğraştırıyor
Öyle yapacağımYorma kendini. Kayınvalide yapsın bi zahmet sen işlerine yoğunlaş
merkezdekiler de guzel ama alasehir in yapragink herkes ikiye bolup sariyorYaprakları çok güzel oranında varyaaa
Tey teyyyyyyy
Sağ olasın ablam, Allah razı olsunYasocum kolay gelsin sanada inşallah herşey gönlünce olur .
Limonu içini kavururken sıkarım bende oda güzel oluyor.
Bende reyhan koyarım çok yakışıyorBen de pirinci az bulgurunu çok koyuyorum lahana sarması içine. Tavuk etiyle de güzel oluyor,reyhan da yakışıyor. Ben geçen gün kol böreği gibi uzun ince sardım, piştikten sonra tabağa koyunca dilim dilim kestim, çok pratik oldu
Bizede oradan gelirdi hep,bide inciri güzeldimerkezdekiler de guzel ama alasehir in yapragink herkes ikiye bolup sariyor
Sende sağol bitanemSağ olasın ablam, Allah razı olsun