Çok şükür iyiyim cancağzımİyiyim cancağızım, sen nasılsın?benim haberim yok İstanbul'da olduğundan
Gek yapalım mı, tam sonbahara layıkBakın ne güzel yaratıcılığınızı geliştiriyoruz
YenibaharlıGek yapalım mı, tam sonbahara layık
Yenibaharlı
Değişiklik yapıp zerdeçallı mı yapsak?
Güzel şeyler oluyor demek,çok sevindim cancağızımÇok şükür iyiyim cancağzım
Ben yazdım aslında, görmemişsindir cancağzım.
3 gündür aklımızdaki araçlara bakmak için buradayız, şükür bugün aldık. Plaka basım işleri yarın sabaha kaldı.
Regl oldum, yarın döner dönmez hastane işlerim başlıyor.
Hayırlı olsun canımÇok şükür iyiyim cancağzım
Ben yazdım aslında, görmemişsindir cancağzım.
3 gündür aklımızdaki araçlara bakmak için buradayız, şükür bugün aldık. Plaka basım işleri yarın sabaha kaldı.
Regl oldum, yarın döner dönmez hastane işlerim başlıyor.
Aaa ben portakallıya koyuyorum çok azıcık, yine sanki portakaldan dolayı sarıymış imajı içinDeğişiklik yapıp zerdeçallı mı yapsak?
Allah razı olsun cancağzım, çok şükür her şey yolundaGüzel şeyler oluyor demek,çok sevindim cancağızımiyi günlerde,kazasız belasız kullanın inşallah
Sen iste tuzlusunu da yaparız gabaklı falanTatlı bir şey mi bu gek
Daha da iyi olsun inşallah cancağızımAllah razı olsun cancağzım, çok şükür her şey yolunda
Amin elticim, inşallahHayırlı olsun canım
Hadi hayırlısı inşallah
Cümlemiz için inşallah cancağzımDaha da iyi olsun inşallah cancağızım
Portakal suyu imajı vermek için limonataya da mı katsak?Aaa ben portakallıya koyuyorum çok azıcık, yine sanki portakaldan dolayı sarıymış imajı için
Tatlııı
Ekşi yapalım benceTatlıııama sağ gösterip sol vurcam dediniz diye şeeetmedim onu..bu ay yesem çok mutlu olucam