Maaştan kesiyorlar işteNööeeeyyyy ben ücretsiz sanıyordum ya da çok cüzi bir miktar.
Paketli olanlardan alsana daha pratik oluyorBizim ailenin damarını kessen kan yerine mercimek çorbası akar abla ahsksjsk ıspanak yiyebilir de ben almıyorum üşendiğimden
Başka türlü yenmez o daAh bir yese. Karnabahar yedirdim dün, onu da paneleyip kızartarak.
İyiyim canım benim, sen nasılsın?Nasılsın tatlımmm
Ben kronik çekiyorum bu belayıBizim ailenin damarını kessen kan yerine mercimek çorbası akar abla ahsksjsk ıspanak yiyebilir de ben almıyorum üşendiğimden
Kefir ve yoğurt suyu mucizesi diyorum.Çocuklarda kabızlık kaç günde iyileşir?
Oylama heyecanım da yok be Nevoş sen en iyisi bize diğerinden ipucu falan ver.Oylamayalım mı
Benim küçük olanda oluyor. 2 güne düzelir. Tatlı kaşığı ile zeytinyağı veriyorum ben. Kayısı suyu içiriyorum olunca. İçmezse yemeğine ilave edebilirsin canım.Çocuklarda kabızlık kaç günde iyileşir?
Sağol bebekimm.Kolay gelsin canım
Çaylar güzel görünüyordu. Geziyorsun bakıyorumCiceeemnetim az arada girip cikiyorum
Yer mi fıstığı, bu ayrıntıyı bilmiyordum. Öyle de deneyeyim bi. Teşekkürler bebeyim. Çok zormuş bu ya. Gazdan sonra beni en çok zorlayan bu oldu.Ben kronik çekiyorum bu belayısenin çocuk küçük ya kuru erik kayısı ve inciri sıcak suda ıslatıp iyice yumuşayinca püre yapıyorsun.icine 1 avuç yer fıstığı atıyorsun..sabah aç karna...faydasını görüyorum kızımda da...
Evet ya malesefYer mi fıstığı, bu ayrıntıyı bilmiyordum. Öyle de deneyeyim bi. Teşekkürler bebeyim. Çok zormuş bu ya. Gazdan sonra beni en çok zorlayan bu oldu.
Baş harfi neE de var