- 8 Haziran 2013
- 57.075
- 151.589
- 898
Tamam, anladımNolacak net alırım kendime
Bundan sonra sen ilk yap abla
Bunun kargo parasına yenisini alırsın cano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam, anladımNolacak net alırım kendime
Sende o bey varkenNolacak net alırım kendime
Sorma kuzu sormaSende o bey varken
Tamam kuzumSorma kuzu sorma
Selaaam kızlar siteye giremiyorum fazla, varmi yeni tarif diye bakmaya geldim yokmus hepinizi öpüyor ve gidiyorum
Nasip artıkYarın oğlanın yarışması var üniversiteye gideceğiz. Kimbilir kaçta gelirizİnşallah nevoş. Yoksa günde kalmayacak
Sonra aaa bu tarif boştaydı bana niye vermedin diye tepeme çökünNolacak net alırım kendime
İyi bir tarif mi aldınnnnSonra aaa bu tarif boştaydı bana niye vermedin diye tepeme çökün
Ne yarışması ablaNasip artıkYarın oğlanın yarışması var üniversiteye gideceğiz. Kimbilir kaçta geliriz
Benim yemek öğle sonu iki saate yapılacak bir şey değil cumada hemen olmazCumartesi inşaallah
Bu sefer değil genel olarak diyorum. Bu sefer benim tarifi benden başka yapan olmazdıİyi bir tarif mi aldınnnn
Ben demem valla abla
Oryantring yarışması canım Spor yarışmasıNe yarışması abla
Çok merak ettim ya acaba nedir nedirrBu sefer değil genel olarak diyorum. Bu sefer benim tarifi benden başka yapan olmazdı
Hiç bilmiyorum ilk defa duydum inşallah kazanır ablaOryantring yarışması canım Spor yarışması
Sonuncu olabilirimÇok merak ettim ya acaba nedir nedirr
Hiç bilmiyorum ilk defa duydum inşallah kazanır abla
Bence artık ben yapayım tarifimi, tembel teneke ekarte olsun
Çok mu istiyorsun yaso yapmayı
Sen yine en güzelini yaparsın abla sunumunSonuncu olabilirim
İnşallah canım sağ ol
İnşallah canımSen yine en güzelini yaparsın abla sunumun