- 8 Haziran 2013
- 57.075
- 151.589
- 898
Ben post açmayı unutmuşum Nerden gireceğim
Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.
www.kadinlarkulubu.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben post açmayı unutmuşum Nerden gireceğim
Hangi bölüm için?Ben post açmayı unutmuşum Nerden gireceğim
Yarışmacı değilBu sayfada konu aç butonu var. Ordan açacaksınızYemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Hafta sonu inşallahBen sorayım senin tarif nerde kaldı
Ne nazlı çıktınız. O diyor sen yap, diğeri diyor sen yap
Valla abla eşimi aramışlar onun noyu yazarım genelde ben bu ürünler icin ,nasıl sevindim sağolasin ablamOoo hayırlı olsun canım Aramızdan birine çıkmış şükür
Heee nerede birde başımız ablamizsin ilk sen yapcaksin ki bizde yapalım banane ben seni bekliyorumSenin tarif nerede desene
Abla İnankı buda kırışıklıklar içinmiş ve göz altlarimda başladı kirismalar oyuzden çok sevindim bana gonderdiklerineyani senin yaşına gelince emin ol ben daha beter olcam bana çok lazım sen hayrına onuda göndersen olurKremim yaşlılar için tamam dersen okeyy
İyi akşamlar ablaBen kaçtım yarın yokum hastane işleri var eşim annesini götürcek, sonrada dışarı çıkarız herhalde iyi akşamlar hepinize
Kızım biz tembel değiliz bikerem siz sabirsizsiniz ilkten yapıyorsunuz sankim aceleniz varTembeller de bugün
Yok kız cano vallahi yukarda da yazdimya çizgilerim çıkıyor bacım bir ara atayım sanaoyuzden bı ayrı mutlu oldum kargo gelir gelmez bir göz kenarlarıma suvadımBlue_Peri gibi çıtıra niye göndermişler
Bende buraya yazınca yarışmacı sandımYarışmacı değil
BekliyossHafta sonu inşallah
Gözünaydin Pericik,iyi günlerde kullanİlk defa geldi bugün yorum yapayım çekip. Neydi bı ürün daha vardiya L'Oreal mi doğru yazdım mi bilemedim şimdineyse onu çok istemiştim o gelmemişti.
Bunuda yaptım ama gelmez diye düşünüyordum
Hele sen hiç konuşma. Tembel değilmiş yine bana geçmiş sayfaları karıştırttıracaksın.Valla abla eşimi aramışlar onun noyu yazarım genelde ben bu ürünler icin ,nasıl sevindim sağolasin ablam
Heee nerede birde başımız ablamizsin ilk sen yapcaksin ki bizde yapalım banane ben seni bekliyorum
Abla İnankı buda kırışıklıklar içinmiş ve göz altlarimda başladı kirismalar oyuzden çok sevindim bana gonderdiklerineyani senin yaşına gelince emin ol ben daha beter olcam bana çok lazım sen hayrına onuda göndersen olur
İyi akşamlar abla
Kızım biz tembel değiliz bikerem siz sabirsizsiniz ilkten yapıyorsunuz sankim aceleniz var
Yok kız cano vallahi yukarda da yazdimya çizgilerim çıkıyor bacım bir ara atayım sanaoyuzden bı ayrı mutlu oldum kargo gelir gelmez bir göz kenarlarıma suvadım
Size sevdanın yolları,bize kurşunlarİlk defa geldi bugün yorum yapayım çekip. Neydi bı ürün daha vardiya L'Oreal mi doğru yazdım mi bilemedim şimdineyse onu çok istemiştim o gelmemişti.
Bunuda yaptım ama gelmez diye düşünüyordum
Size sevdanın yolları,bize kurşunlar
Mis gibi yorum yapacaktık dimi ama guzum?
Sağol kuzum benimGözünaydin Pericik,iyi günlerde kullan
Görsel foto bile atardık sürüp. Kendileri kaybettiMis gibi yorum yapacaktık dimi ama guzum?
Yaaa valla krem ilk kez geliyorSize sevdanın yolları,bize kurşunlar
Sağol kuzum benim
İfşa olmaya razı olup bebeksi yüzümüzü gösterirdik,çok ayıp ettiler çokGörsel foto bile atardık sürüp. Kendileri kaybetti
Bize o da gelmedi,hiç gelmiyorYaaa valla krem ilk kez geliyor
Sustum cano Sustum aplaHele sen hiç konuşma. Tembel değilmiş yine bana geçmiş sayfaları karıştırttıracaksın.
Benim içinde sıva madem