- 8 Haziran 2013
- 57.075
- 151.589
- 898
Kime gönderdilerse onlar atsınİfşa olmaya razı olup bebeksi yüzümüzü gösterirdik,çok ayıp ettiler çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime gönderdilerse onlar atsınİfşa olmaya razı olup bebeksi yüzümüzü gösterirdik,çok ayıp ettiler çok
Ya amaa ama gel bakımBize o da gelmedi,hiç gelmiyor
Ha şöyleSustum cano Sustum apla
Tamam hemen
Hiç ,bize mi yolladılar,yoooooooKime gönderdilerse onlar atsın
Ya amaa ama gel bakım
Satan çıkar yine satış sayfalarındaHiç ,bize mi yolladılar,yooooooo
Ahahahahah,cuk oldu bu ahahahahahaSatan çıkar yine satış sayfalarında
Yirünnn
Maskara vardı dimi bak oda çıkmamıştıSatan çıkar yine satış sayfalarında
YiiiiYirünnn
Maskara vardı dimi bak oda çıkmamıştı
Duymustum onu
Bende sana satayım canoSatan çıkar yine satış sayfalarında
Vaaaay,kurtlarla dansBende sana satayım cano
Ben hep en son yaparım yaValla abla eşimi aramışlar onun noyu yazarım genelde ben bu ürünler icin ,nasıl sevindim sağolasin ablam
Heee nerede birde başımız ablamizsin ilk sen yapcaksin ki bizde yapalım banane ben seni bekliyorum
Abla İnankı buda kırışıklıklar içinmiş ve göz altlarimda başladı kirismalar oyuzden çok sevindim bana gonderdiklerineyani senin yaşına gelince emin ol ben daha beter olcam bana çok lazım sen hayrına onuda göndersen olur
İyi akşamlar abla
Kızım biz tembel değiliz bikerem siz sabirsizsiniz ilkten yapıyorsunuz sankim aceleniz var
Yok kız cano vallahi yukarda da yazdimya çizgilerim çıkıyor bacım bir ara atayım sanaoyuzden bı ayrı mutlu oldum kargo gelir gelmez bir göz kenarlarıma suvadım
Evde olsam yapacağımBekliyoss
Oldu gülüm başka. Yarısını bir kavanoza koyda gönder madem. Kargosunu öderimBende sana satayım cano
Oda doğruEvde olsam yapacağım
Nakite dönüştürmüşYirünnn
Maskara vardı dimi bak oda çıkmamıştı
Duymustum onu
Cumartesi yaparım inşallahOda doğru
İnşallah nevoş. Yoksa günde kalmayacakCumartesi yaparım inşallah
Nolacak net alırım kendimeVaaaay,kurtlarla dans
Bundan sonra sen ilk yap ablaBen hep en son yaparım ya
Bunun kargo parasına yenisini alırsın canoOldu gülüm başka. Yarısını bir kavanoza koyda gönder madem. Kargosunu öderim