- 24 Eylül 2018
- 98.436
- 294.895
- 698
Ay lav yu tuuuu beybi,hosgeldinJenna16 etiketlere ay lav yu tenk yu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay lav yu tuuuu beybi,hosgeldinJenna16 etiketlere ay lav yu tenk yu
Tamam kuzum
dobarlan guzuumm
Anlatmak istersen buradayız
hoşbuldum jinnam etiket kraliçemAy lav yu tuuuu beybi,hosgeldin
daha iyi olacam inşallah
bu dünya kötülerin olabilir ama bizler iyi kalıp iyi çocuklar yetiştirdikçe inşallah temizlenir bu pislikler
hoşbuldum jinnam etiket kraliçem
Cağnımmmmmmmm nasılsın senden başka beni soran yok
Dün terasta çekim yaparım diye terası düzenledim, masa ayarladım. Bugün eşim ceviz almış benim ayarladığum masanın üzerine seriyor kurusun diye, serdirnedimAy bitmiş, evde malzemem yok ve boynum tutuk,
şimdi mi söylüyorsun bunu bana?
Yap çabuk tarifini.
Ellerine sağlık canımDün terasta çekim yaparım diye terası düzenledim, masa ayarladım. Bugün eşim ceviz almış benim ayarladığum masanın üzerine seriyor kurusun diye, serdirnedim
Tarifimi yapacağım, bugün palamut alacağım dedi, aldırmadım
Tarifi yapıyorum başımda bekliyor nasıl yapıyorsun diye gönderdim rahat çalışamıyorum dedim
Kızı okuldan almaya gitti arabayla, hızlıca çekim yapayım dedim, bayağı bir çekmişim, çoğu silinecek.
Sonunda yaptım, dinlenmesi gerekiyordu tarifin sıcak sıcak, ortalığı dağıta dağıta çektim
Kafamdaki sunum olmasa da önemli değil yaptım ya, yasminin dililinden kurtulacağım ya yeter
Dinleneyim, ancak akşama eklerim Nevreste
İyiyim canım, sen nasılsın? herkes meşgulCağnımmmmmmmm nasılsın senden başka beni soran yok
Tarifimm pisiyoooioooooooo
Cok heycanliyim yaa
Ben deeCok heycanliyim yaa
Çok sürmüş gerçekten sonuç ne oldu aşkom?Sabah 9 da evden çıktım. Yeni eve gidiyorum
Yemeğimde yok. Bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim
Üçüncü oldu aşkomSadece benim olsa komşumun çocuklarda yanımdaÜç çocuk ve benYorucuydu ama çok eğlendilerÇok sürmüş gerçekten sonuç ne oldu aşkom?
Tebrikler paşama Doğrudur aşko,tüm gün insan yoruluyor dişarda oluncaÜçüncü oldu aşkomSadece benim olsa komşumun çocuklarda yanımdaÜç çocuk ve benYorucuydu ama çok eğlendiler
Sağ ol aşkomTebrikler paşama Doğrudur aşko,tüm gün insan yoruluyor dişarda olunca
Canım nasılsın görünmüyosunevet abla
Bıraksaydın adam serseydi ya cevizleriDün terasta çekim yaparım diye terası düzenledim, masa ayarladım. Bugün eşim ceviz almış benim ayarladığum masanın üzerine seriyor kurusun diye, serdirnedim
Tarifimi yapacağım, bugün palamut alacağım dedi, aldırmadım
Tarifi yapıyorum başımda bekliyor nasıl yapıyorsun diye gönderdim rahat çalışamıyorum dedim
Kızı okuldan almaya gitti arabayla, hızlıca çekim yapayım dedim, bayağı bir çekmişim, çoğu silinecek.
Sonunda yaptım, dinlenmesi gerekiyordu tarifin sıcak sıcak, ortalığı dağıta dağıta çektim
Kafamdaki sunum olmasa da önemli değil yaptım ya, yasminin dililinden kurtulacağım ya yeter
Dinleneyim, ancak akşama eklerim Nevreste
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom