Allah rahmet eylesin nevosum, rabbim geride kalanlara sabır versin inşallahElimin annesi vefat etmişRahim kanseriydi
Amin canım sağ olAllah rahmet eylesin nevosum, rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah
Öyle ulaşım olmayınca da sıkıntı. Allahtan aracınız varAmin canım sağ ol
Eşimde sabah otobüsle köye gelmişti. Akşama kadar otobüs yok. Mecburen ben geldim. Şimdi beraber döneceğiz
Allah rahmet etlesin nevoş mekanı cennet olsunElimin annesi vefat etmişRahim kanseriydi
Allah rahmet eylesin. Benim komşum da geçen ay o nedenle vefat etti. Kızıyla hastaneye gitmiş, Dr çok ileri evrede maalesef yapılacak bir şey yok demiş, kimseye söylememişler.Elimin annesi vefat etmişRahim kanseriydi
Hepimizin ilk görselleri de çoğunlukla acemi. İzlemekten çok katıldıkça daha çok geliştiriyor insan kendini.Ahhhh doğrusu boyle giderse hiçbir zaman
Herkes o kadar profesyonel görünüyor ki .
Katılmadan kaybettim
çok çekimserim.
biraz takipte kalıp kendimi geliştireyim en iyisi
başınız sagolsun nevo Allah rahmet eylesin.Elimin annesi vefat etmişRahim kanseriydi
Minikom gelişme var miselamlar nasilsiniz
Başınız sağolsun canım.Amin canım sağ ol
Eşimde sabah otobüsle köye gelmişti. Akşama kadar otobüs yok. Mecburen ben geldim. Şimdi beraber döneceğiz
Öyle ulaşım olmayınca da sıkıntı. Allahtan aracınız var
Allah rahmet etlesin nevoş mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin. Benim komşum da geçen ay o nedenle vefat etti. Kızıyla hastaneye gitmiş, Dr çok ileri evrede maalesef yapılacak bir şey yok demiş, kimseye söylememişler.
başınız sagolsun nevo Allah rahmet eylesin.
Çok sağ olun hanımlarBaşınız sağolsun canım.
Allah sabırlar versin inşallah canımElimin annesi vefat etmişRahim kanseriydi
Sağ ol canımAllah sabırlar versin inşallah canım
Yolda geliyooooooorrrrrr