- 2 Aralık 2015
- 31.497
- 105.101
Ben şimdi namaz kılıp, kızı banyo yaptırıp, çay suyunu koyup demlenene kadar çamaşırları asıp, çayın başına geçince gelmeyi düşünüyorum.Herkes nerede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şimdi namaz kılıp, kızı banyo yaptırıp, çay suyunu koyup demlenene kadar çamaşırları asıp, çayın başına geçince gelmeyi düşünüyorum.Herkes nerede
Bende bekliyorumBen buradayım.
Canım arada kaldım. Şimdi olurum ya hemen iyileşemezsemKızların sınav senesi sonra beni suçlamasınlar. Yardım edecek, destek olacak kimse yok. Çevremde herkes ben varım yardım ederim diyor. Ama herkesin işi gücü var benimle mi uğraşacak Ocakta belki olabilirim. Kasım tatili kısaÇok erteliyorsun Nevoşum
Offf iş biterseAllah kolaylık versin canımBen şimdi namaz kılıp, kızı banyo yaptırıp, çay suyunu koyup demlenene kadar çamaşırları asıp, çayın başına geçince gelmeyi düşünüyorum.
Bizde kapatalım dükkanıBugün herkes saturday night modunda herhalde. Bir biz asosyal Nevreste
Kapat .Bizde kapatalım dükkanı
Kapalıydı niye ışıkları açtınKapat .
Herkes uyuyor sessiz olalım lütfen uyanırlarsa bidaha zor dalıyorlarKapalıydı niye ışıkları açtın
Ben yarım saat önce çok fenaydım. Ayakta uyuyordum şimdi açıldımHerkes uyuyor sessiz olalım lütfen uyanırlarsa bidaha zor dalıyorlar
Yorulmussundur nevoşum bugun sen bıraz kosturmacan vardıya bende xok yorgunum kızların bırı cok huysuz bugun üzerimden tır gecmiş gibiyim desem yeri var bide tektimBen yarım saat önce çok fenaydım. Ayakta uyuyordum şimdi açıldım
Aynen canım çok yoğun bir gündüSabah çocukları bıraktım otobüse bindim. Kursa gidiyordum. Gittim geri döndüm. Oğlanı alıp köye gittim sonra mezarlığaBirde dün gece hiç uyumadım.Yorulmussundur nevoşum bugun sen bıraz kosturmacan vardıya bende xok yorgunum kızların bırı cok huysuz bugun üzerimden tır gecmiş gibiyim desem yeri var bide tektim
Ahh nevoşum bazen hersey üst üste geliyor malesef İkiz annedi olarak sıan benı burda en ıyı sen anlarsın dimi kanlı gozler dagınık saclar cıkarılamayan ojeler bebek tükürüğü olmuş tsortu degıstırememeler uzaaar giderAynen canım çok yoğun bir gündüSabah çocukları bıraktım otobüse bindim. Kursa gidiyordum. Gittim geri döndüm. Oğlanı alıp köye gittim sonra mezarlığaBirde dün gece hiç uyumadım.
Seninde işin zor Allah yardımcın olsun
DüğündeeHerkes nerede
Canım ikiz annesi olmak hem özel hemde çok zordur. İnan hala zorAhh nevoşum bazen hersey üst üste geliyor malesef İkiz annedi olarak sıan benı burda en ıyı sen anlarsın dimi kanlı gozler dagınık saclar cıkarılamayan ojeler bebek tükürüğü olmuş tsortu degıstırememeler uzaaar gider
Oooo sefan olsun halay çektin mi? Göbek attın mı?Düğündee
Haklısın nevoşummCanım ikiz annesi olmak hem özel hemde çok zordur. İnan hala zor
Daha dur biraz büyüsünler psikolojik denge kurmakta zor olacak
Ama iki kız annesi olmak ayrı güzel
Sana ne .Kapalıydı niye ışıkları açtın