- 22 Temmuz 2017
- 44.065
- 130.889
Biz bu sene kışa çok erken girdik.Yok ya bizim daha erkenZaten bizim merkezi sistem biz açamıyoruz. Kapıyı bile yeni kapattım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz bu sene kışa çok erken girdik.Yok ya bizim daha erkenZaten bizim merkezi sistem biz açamıyoruz. Kapıyı bile yeni kapattım
Biliyorsun 3-4 yıl öncesine kadar bende öyleydim. Hızla kilo verirdimÖnceden ben de öyleydim. Özellikle bekarken ve 20li yaşlarda.
Doğalgaz bizi yakacakBiz bu sene kışa çok erken girdik.
Hakikaten, fatura ne zaman kesiliyormuş bakayımDoğalgaz bizi yakacak
Evet oglunda zayıf ama sizde boy var kizlarindada abla kısa değiller onlarda .Benim eşim ve oğlumda öyle
Kızlarda bana çekmiş
Ne dedim ben şimdi
Tamam tamamBunu burdan alın
Ben içini az bişey kavuruyorum canım öyle yapınca yiyorum bende diğer türlü yiyemem ,öyle yaparsan bişey olmaz heralde tabi fazlası her zaman zarar.Başkasına sararken canım istiyor. Kendime sararken istemiyor
Benim kız da çiğ sarmayı daha çok seviyor, karnı ağrır diye fazla yediremiyorum.
Aynen ya. Doğalgaz faturalarını düşünüyoruz ister istemez
Bizim birkaç gün önce geldiHakikaten, fatura ne zaman kesiliyormuş bakayım
Evet canım kızlar 1.69 bende 1.67Boy olmasa yuvarlanırız zatenEvet oglunda zayıf ama sizde boy var kizlarindada abla kısa değiller onlarda .
Ne dedim ben şimdi
Tamam tamam
Ben içini az bişey kavuruyorum canım öyle yapınca yiyorum bende diğer türlü yiyemem ,öyle yaparsan bişey olmaz heralde tabi fazlası her zaman zarar.
AmiiiiiinAllah kolaylık versin
Ay ablaya masallah iyisiniz iyisinizEvet canım kızlar 1.69 bende 1.67Boy olmasa yuvarlanırız zaten
İşte bu dogruAnca GB bitince
Bizimki de 1 hafta sonra kesiliyormuş. Bakalım ne kadar gelecek.Bizim birkaç gün önce geldi
Kızlar 10 gündür diyetteler 59 olmuşlarAy ablaya masallah iyisiniz iyisiniz
Senin boyun kaçtı?Ay ablaya masallah iyisiniz iyisiniz
1000-1500 gelir bu yılBizimki de 1 hafta sonra kesiliyormuş. Bakalım ne kadar gelecek.
Geçen sene en fazla ne kadar ödediniz ki?1000-1500 gelir bu yıl
Maşallah ablaKızlar 10 gündür diyetteler 59 olmuşlar
Allah'tan kisayim yasom ya 1.57 valla daha uzun olsam daha çok belli edecek zayıflığımi .Senin boyun kaçtı?
Bizde en çok ocak ayında ödemiştik. 650 ydi galiba Ev büyük ancak ısınıyor. Ama bu yıl kızlar dışarıda daha çok vakit geçirecek. Belki onların oda daha az yanar. En çok onların oda yanıyorduGeçen sene en fazla ne kadar ödediniz ki?
Bizim 500 küsürdü sanırım
Net hatırlamıyorum
İşte 3-4 kilo bile alsan hemen gösterecek ondan boşver çok almayı istemeAllah'tan kisayim yasom ya 1.57 valla daha uzun olsam daha çok belli edecek zayıflığımi .
Yine 1000₺ garanti gibi duruyor yani. Yandık.Bizde en çok ocak ayında ödemiştik. 650 ydi galiba Ev büyük ancak ısınıyor. Ama bu yıl kızlar dışarıda daha çok vakit geçirecek. Belki onların oda daha az yanar. En çok onların oda yanıyordu