canım ilgin için teşekkürler.saınırım kimse uygulamaya geçmedi.
sendeki gelişmeyi okuyunca hemen yapmam gerekiyor dedim ama malum otla kremle uğraşmak zor ben şerbetçi otu kremini yapmıştım katlanılcak şey değil yataktan yerlerden her yerden şerbetçi otu topluyordum cilt kremi çekince tabii geriye kuru otlar kalıyor bi de kıvam tutturma meselesi var. bunlar beni alıkoydu, bi de o kadar çok şey deneyip -telkin hariç- sonuç elde etmeyince uğraştığıma değecek mi diye soru işareti oluyor insanın aklında. bi de hazırlık aşamasını tam anlamadım ben iki otu ayrı ayrı kaynatıp beraber çekiyoruz sularıyla beraber,öyle mi? çok sulu olmaz mı karışım?
Sanırsam suyunu one göre ayarlaman gerekiyor işte :) Çok fazla su koymacaksın :) İkisini bir blendırdan geçirdiğin zaman kek kıvamı tarzı bi şey olacak :44:
geçirmeyince uygulaması çok zor oluyo malesef. otlar her yere dökülüyo 2.günde bu ne iştir yahuu diyip yapmaktan vazgeçebiliyosun:) o yüzden geçir bence
rica ederim canım gelişmeleri yazarsan çok sevinirim.
yardımcı olduğun için sağol, sen yaptın mı peki?
sonunda bugün şerbetçi otuna kavuştumaktardan ambalaj içerisinde aldım. yalnız bi sorum olacak; paketin üzerinde şerbetçi otu die yazıyor alt kısmında ise 'bitkisel çay' yazıyor ama, yani böyle yazması doğru mu acaba farklı bişey vermesin aktar amca:)) eğer doğru ise yarın kürü hazırlamaya başlıcam artıkkk
çokk inanıyoruuuumm çooooookk olacak olacak, inancım tam.!
Merak etme doğru almışsın:)
yaa süperr o zaman:))) bi an önce yarın olsun, öyle heyecanlıyım ki
Ben çok etkisini gördüm canım sende kesin görürsün ben bir de rezene çayı içtim.
canımm inşallahrezene+adaçayına bende başladım adaçayını seviyorum ama rezene berbattt:S
ölçülerin de ne kadar fark oldu bu kür sayesinde?
Kızlar Rezene Ve Şerbetçi Otunu İçsem Yeterli mi ? :)
Canım 80di 85 oldu. yanı 5 cm fark oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?