- 17 Ekim 2011
- 223
- 1
canım en son 3 hafta kadar önce ölçmüştüm 90cmdi.şimdi yine ölçtüm 94 olmuş.ama ben 10gündür falan karışımı kullanmıyorum.yeter artık yaniiiii
Maşallah ya Ne diyeceğimi bilemiyorum kendi halimi düşündükçe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım en son 3 hafta kadar önce ölçmüştüm 90cmdi.şimdi yine ölçtüm 94 olmuş.ama ben 10gündür falan karışımı kullanmıyorum.yeter artık yaniiiii
Büyürken acıdılar mı peki ? :44:
evet tubbilii sen bunun yapraklarıyla nasıl başa çıkıyorsun ve de ne kadar sürüyorsun göğsüne
canım suda kaynatınca yapraklrı yumuşacık oluyo.rondodan geçireceksen yaprakları elinle parçala öle koy bi kaç kere geçir iyice parçalansın.bi gögüsüm için fındık büyüklüğünde alıp sürüyodum.
tubbili'cim göğüs altı ölçün kaç ölçtün mü biliyor musun ?
canım 79cm daha bugün ölçtüm
ne demek canım seve seve anlatırım. tatlım şerbetçiotundan ve ısırgandan bi tutam alıyosun.1 çay bardağı kadar kaynamış sıcak suyun içinde suları yarıya azalana kadar kaynat.2 tane cezve kullan yani farklı cezvelerde kaynat otları.sonra bırak 1 gece o suyun içinde agzı kapalı şekilde kalsınlar.1 gece beklettikden şerbetçiotunu ve ısırganı birleştirip sularıyla birlikte blendırdan geçirip püre haline getir iyice ez ki byüykparçalı ot kalmasın.daha sonra nar özlü yada kara üzüm çerirdeği özlü bi kremin içine bu püreyi karıştır.başka bi büyük boş nemlendirici kabın yada bu tarz bişeyin varsa onun içine koy kremi ve püre haline gelmiiş otları. yoksa kremin kendi kabına sıgmaya bilir.sonra hazırladığı kremin içine mersin , rezene, çörekotu yağından (( çörekotu yağı gögüs çevresinde tüylenme yapıyo istersen kullan)) kendi şişelerinin kapağı dolusu 3 ölçek koy.iyice karıştır.bu kadar tatlım. ben yaptığımda otları su da 1 gece bekletmedim hemen kreme karıştırdım. ama sen beklet özü daha iyi çıkar ve daha etkili olur. kremi gögüslerine masaj yaparak sür sreç filmle sarıp 4 saat beklet istersen daha fazla beklet ben müsait olduğum zamanlarda daha uzun bekletiyodum eger kremi gece sürdüysem ve sabah acele işim yoksa bütün gece bekletiyodum kremi.canım bol bol masaj yap gögüslerine saat yönün tersine ve aşağıdan yukarıya doğru.vee bana göre en önemlisi gerçekten büyüyeceğine inanarak kremi kullanmaya başla.bir de duştan çıkarken gögüslerin kızarana kadar soğuk su tut.kolay gelsin canım umarım istediğn ölçüye ulaşırsın
canm yanlış yerden ölçmüş olma sakın göğüs ucundan 80 idiyse ve göğüs altı yani göğüs kafesi cevren 79sa göğüslerinn dümdüz olması lazım garip geldi yani bana:26:
kilo almış olabilir misin çünkü 2 ayda toplamda 14 cm çok ciddi bir fark gerçekten, nerdeyse 2 beden falan fark etmiş olması lazım:S bedenin neydi ne oldu
yaaa işte buu:):):) canım harika özetlemişsin teşekkürler, aklımda soru işareti kalmadan başlayabilirim önümüzdeki günlerde uygulamaya