- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
Konularda konu linki dağıtmak yasak arkadaşlar
İkili sohbetleriniz için de özel mesajlaşma sistemini kullanabilirsiniz
Bilmiyordum Üzgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yaptım bu karışımı ama kıvamlı olmadı daha sulu oldu krem falan ekledım baya ama olmadı. napmak lazım yenıden mı yapiim bide blendırdan geçiremedim öğrenciyim evimde yok çünkü sadece kaynatmadan önce biraç ovaladım o kadr. faydası olur mu bunun yoksa yenıden mı yapmama lazım lütfenn cvppp
ben de yaptım bu karışımı ama kıvamlı olmadı daha sulu oldu krem falan ekledım baya ama olmadı. napmak lazım yenıden mı yapiim bide blendırdan geçiremedim öğrenciyim evimde yok çünkü sadece kaynatmadan önce biraç ovaladım o kadr. faydası olur mu bunun yoksa yenıden mı yapmama lazım lütfenn cvppp
kızlar sizin kreminiz kaç ml benim aldığım krem 250 ml hepsini kullanmam mı gerekli çok olursa bozulurmu acaba.
kızlar sizin kreminiz kaç ml benim aldığım krem 250 ml hepsini kullanmam mı gerekli çok olursa bozulurmu acaba.
teşekkürler canım ikinize de ben de adet dönemim bitsin hemen başlayacağım...
kızlar ben kremi kullanmayı bıraktım bi kaç hafta sonra tekrar başlıcam ama haftada 2 kere sürcem.yoksa bu büyümenin sonu pek hayra alamaet değilkafam kadar olacaklar yoksa
kızlar ben kremi kullanmayı bıraktım bi kaç hafta sonra tekrar başlıcam ama haftada 2 kere sürcem.yoksa bu büyümenin sonu pek hayra alamaet değilkafam kadar olacaklar yoksa
Ay maşallah ya Dua et bize :) Bizlere de nasip olsun :) ♥
ayyyyy canımm inşallah büyüyüp kocaman kocaman olurlar tatlım ben karışımı kullanmaya başladığımda çok inanıyodum büyüyeceğine bununda mutlaka etkisi vardır
Canım benim Kesinlikle etkisi vardır zaten canım önce inanmak gerek :)
tatlım sende kendine gögüs büyütmek için bi yol belirle ve inanarak istikrarla yapmaya devam et