• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 80'den 86'ya:))

ben de yaptım bu karışımı ama kıvamlı olmadı daha sulu oldu:( krem falan ekledım baya ama olmadı. napmak lazım yenıden mı yapiim bide blendırdan geçiremedim öğrenciyim evimde yok çünkü sadece kaynatmadan önce biraç ovaladım o kadr. faydası olur mu bunun yoksa yenıden mı yapmama lazım lütfenn cvppp:(

ben de yaptım bu karışımı ama kıvamlı olmadı daha sulu oldu:( krem falan ekledım baya ama olmadı. napmak lazım yenıden mı yapiim bide blendırdan geçiremedim öğrenciyim evimde yok çünkü sadece kaynatmadan önce biraç ovaladım o kadr. faydası olur mu bunun yoksa yenıden mı yapmama lazım lütfenn cvppp:(

Tatlım eşit miktarda koyacaksın yoksa olmaz cok sulu olur :/

canım suda kaynattığın otların iyice yumuşamasını bekle 6-7 saat beklet kaynattığın suyun içinde elinle ez yada süzgeçten geçir. sulu olması çok önemli değil önemli olan şerbetçiotunun ve ısırganın özünü kreme bırakması :40:

kızlar ben kremi kullanmayı bıraktım bi kaç hafta sonra tekrar başlıcam ama haftada 2 kere sürcem.yoksa bu büyümenin sonu pek hayra alamaet değil:52:kafam kadar olacaklar yoksa:62::62:

kızlar bnm dün 1 ayım doldu bunun ilk 15 günü sadece şerbetçi otlu krem diğer 15 günü de ısırgan+şerbetçi otlu krem. Ama ne biliyim ya öle pek büyüme yok galiba ya dolgunluk var tamam ama bana çok çok daha fazlası lazım :(

kızlar ben kremi kullanmayı bıraktım bi kaç hafta sonra tekrar başlıcam ama haftada 2 kere sürcem.yoksa bu büyümenin sonu pek hayra alamaet değil:52:kafam kadar olacaklar yoksa:62::62:

ne güzel yaaa :) ben de istiyorummmmm öle olmasını :)

şerbetçi otunu aktardan ambalaj halinde mi alıyoruz yoksa açık olarak mı? hangisi daha iyi olur kızlar?

Back