- 17 Ekim 2021
- 11.325
- 37.575
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Bugun hedefim 20.000 çünkü parka gidebilicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O minnoş kolu mu yiyoruz?Buyrun kizlar Eki Görüntüle 3108955
Tesekkur ederizO minnoş kolu mu yiyoruz?
Bu mesaji ilk buraya yazdim, yaristigim gruba yazmadim. Yanlis anlasilmasin. Hani ben bu mesaji yazdigimda hic bir yorum yoktu vallahi. Tamamen tesadüf.KAHVALTI
fotograf cekmistim, noldu anlamadim
Kuvvetli ihtimal;
Hasl yumurta
Zeytin
Domates,salatalik
Lor peyniri
1 dilim cavdar ekmegi
İKİNCİ ÖĞÜN
Salata
2 dilim cavdar ekmegi
7-8 kaşık makarna
Cacık
AKŞAM
Saglikli atistirmaliklar. (Gram hesabi yaptim)
SU
2 litre olacak hemen hemen
SPOR
19.542 ADIM
SU DIŞI İCECEKLER
Ayran
Türk kahvesi
*Ayyy naaptin sennnn, 2 dilim cavdar ekmegi ve 7-8 kasik makarna mi nasil yaparsin.
*O makarna kac dilim ekmek eder,biliyo musun canim .
*Keske ekmekle makarnadan birini tercih etseydin canim.
Ulen ben bilmiyo muyum, hey yavrum hey,
1 dilim ekmeğin neye denk olduğu bilinse daha güzel yorum yapılacak daha adilBu mesaji ilk buraya yazdim, yaristigim gruba yazmadim. Yanlis anlasilmasin. Hani ben bu mesaji yazdigimda hic bir yorum yoktu vallahi. Tamamen tesadüf.
Ben o mesaji yazarken yorum yapilmamisti, onu acikladim sadece, tesekkurler aystim1 dilim ekmeğin neye denk olduğu bilinse daha güzel yorum yapılacak daha adil
O günleri de görürüz inşallah bozacığım
Canım karışmak gibi olmasın ama yoğurt filan yesen?Aksam yemedim. Cok halsizim. Kuruyemis ve meyve yedim
Yok atsti, bu konuda hayatta kızmam sana. 2 lahmacun yedim de ... Yogurt olabilirdi ama bu açlıkla midem zor alır. Bu hafta mecburum. MasterfiteCanım karışmak gibi olmasın ama yoğurt filan yesen?