- 17 Ekim 2021
- 11.325
- 37.570
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
11de kaldi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 olduarttıran yok mu
Çikolata krizlerine kakao oranı yüksek 5-10 Gr kadar bitter ye, hem yag yakimina da yardımcı. Olmadı kakaolu fıstık ezmesi ye, bak o da işe yarıyor...Bi sürü sağlıklı atıştırmalık aldim iki gündür. Çikolata krizlerime faydasi olabilir, bilmiyorum bakıcaz.
Tesekkur ederim. Senin kullandigin kakaolu findik ezmesi veya fistik ezmesinin markasi nedir? Piyasada çok var, glutensiz, seker ilavesiz vb. alicam bu sürecte ki motive olayim ve tabi çok yağ almami engellesin.Çikolata krizlerine kakao oranı yüksek 5-10 Gr kadar bitter ye, hem yag yakimina da yardımcı. Olmadı kakaolu fıstık ezmesi ye, bak o da işe yarıyor...
BEYHEY ismi değişti şimdi HEYNUT olarak da geçiyor. Zuber ve fitnut...Fiyat olarak en uYgunu BEYHEY. :) Abartmadiktan sonra sağlıklı yağların hiçbirinden korkmam, korkmadım. Sade yağ ve doğal oldugundan emin olduğum tereyag da dahil...ama karbonhidrat ve şekerden öcü görmüş gibi kaçtım, kaçıyorum.Tesekkur ederim. Senin kullandigin kakaolu findik ezmesi veya fistik ezmesinin markasi nedir? Piyasada çok var, glutensiz, seker ilavesiz vb. alicam bu sürecte ki motive olayim ve tabi çok yağ almami engellesin.
Tamam sağolasın. Ben de kakaolu züber yedim,iyi geldi. Dün markette denk gelince aldim bikac tane. Bulundugum yerde pek denk gelmiyordu. İnternetten siparis vericem,hem daha uygun.BEYHEY ismi değişti şimdi HEYNUT olarak daa geçiyor. Zuber ve fitnut...Fiyat olarak en uYgunu BEYHEY. :) Abartmadiktan sonra sağlıklı yağların hiçbirinden korkmam, korkmadım. Sade yağ ve doğal oldugundan emin olduğum tereyag da dahil...ama karbonhidrat ve şekerden öcü görmüş gibi kaçtım, kaçıyorum.
Biz çok memnunuz. Ben daha çok sade olanları ve çikolatalı seviyorum. Kızım da hurmalisina bayılıyor. Umarım sen de seversin...CanTorun baktim dedigin markaya. Bugun vericem insaallah siparis