- 11 Mart 2014
- 293
- 72
-
- Konu Sahibi tavsanbidik
Selam sana bende eşlik edeyim belki biriyle paylaşırsa azaltırım yediklerimi çok kilom yok aslında vermek istediğim 5 kilo ancak aylardır uğraşıyorum her gün kaçamaklar bitiyor yerimde sayıyorum yarından itibaren yediklerimi de yazarım
Aslına bakarsan günlük kalorimi azaltmaya çalışıyorum. Sabahları bir saat eliptik yapıyorum. Bugünde kahvaltı iki yumurta bir dilim tam tahıllı ekmek domates salatalık öğlen kabak yoğurt arada fıstık atıştırdım akşam bir tane biber dolması az yoğurt
Ben spor antrenörlüğü yapıyorum. Genelde kadınlara ve çocuklara. Kendim de 5 yaşından beri spor yapan bir bireyim. Sana tavsiyem tatlım sadece diyetle asla bir yere varamazsın. Tekrar tekrar başa dönersin. Gün-de bir saat hayatta 30 dakika bile olsa spor yap. Benim ogrencilerim asla aynı kilolarına dönmediler. Çünkü sporu yaşam tarzı olarak benimsemeden bırakmıyorum onları. Dilersen sana ücretsiz program bile yollarım mutlaka spor yap öptüm çokBu foruma gireli 6 yıl olmuş ve her başlık açtığımda 85 kilo başlamışım,
ilkinde 72ye inmişim,
diğerinde uzun bir sürede de olsa 64 kiloya inmişim( kim inanır ben inanmazdım)
VE YİNE GERİ DÖNDÜM 82 KİLOYU GÖRÜP BEYNİMDEN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLÜNCE BURAYAA...
5 mayısta 82 kilo ile başladım her gün yarım saat ağır tempoda spor ve diyete başladım NE Mİ OLDU 3 HAFTADA 2 KİLOCUK
BÖYLE Bİ ŞEYİ KABUL EDEMİYORUMM YARABBİM
Şimdi yeni bir taktikle hiç spor yok, kalori açığını abartarak bir diyete başlıyorum
ARTIK SON KİLO VERMEM OLSUN DİYENLER FAVLIYOR AMA ASLA BANA İNANMIYOR DEĞİL Mİ DOSTLARIM ÇÜNKÜ ÖMRÜM BÖYLE GEÇİCEK BİLİYORUM...
BOY 1.70
5 MAYIS-------82 KİLO
29 MAYIS-----80 KİLO
1 HAZİRAN----78 KİLO
3 HAZİRAN----- 77.5 KİLO
10 HAZİRAN--- 77 KİLO
17 HAZİRAN--- 76 KİLO
26 HAZİRAN--- 76 KİLO (HALA...)
28 HAZİRAN--- 75 KİLO
Ben spor antrenörlüğü yapıyorum. Genelde kadınlara ve çocuklara. Kendim de 5 yaşından beri spor yapan bir bireyim. Sana tavsiyem tatlım sadece diyetle asla bir yere varamazsın. Tekrar tekrar başa dönersin. Gün-de bir saat hayatta 30 dakika bile olsa spor yap. Benim ogrencilerim asla aynı kilolarına dönmediler. Çünkü sporu yaşam tarzı olarak benimsemeden bırakmıyorum onları. Dilersen sana ücretsiz program bile yollarım mutlaka spor yap öptüm çok