......

KV Anneni sevmek zorunda degil, ama bir zahmet saygu duyacak..Sen gökten zembille inmedin, kendisine bekledigi saygiyi karsisindakine veremiyor belliki.Senin bir ailen var, bu degismeyecek.kendisi nasil ailesi düskünse,sende o kadar düskünsün elbette.zaten kv cogu,gelini alalim ana babasi olmasin ,onlara ugramasin ister.gelinler de de var tabi ayni dert,mümkünse Kv gelmesin aramasin vs.
Orta yolu yokmu bunun ?
Ben sen olsam Kv karsima alir catir catir konusurum,saygili ol ama fikrini söylemekten cekinme
Kendisi cok duskundur ailesine kardeslerine kizina.ama o onu kendi hakki olarak goruyo.senin annenin babanin hakki yok.kendini cok iyi. ornek bi insan olarak gorur her zaman.okadar sikildimki artik.her hafta yedirirler icirirler ama tek yemekle olmuyoki bu isler.ben onun karsisina gecip boyle konussam hemen hasta olur acile kosar lekelerde lekeler sonra insani
"Bak anne, gecenlerde cocuguma anneannesini kötülemissin,bunu lütfen bir daha yapma.Onlar da benim ailem,beni leylaklar getirmedi.Benden memnun degilsen,sorun yok gelmem gitmem.Oglun istedigi kadar gelebilir,bundan sonra selam sabah vermeyelim madem böyle istiyorsun.Bende artik kocaman kadin oldum,cocuk degilim, evlat büyütüyorum.Kendimi durmadan size aklamaktan yoruldumn.Artik düsün tasin ben senin kaprislerinden yoruldum" BITTi
bu konusmayi yaparken esin yaninda olsun,cünkü KV de illaki karsilik vericek.Esin bu olaya kesinlikle karismasin,isleri daha da zorlastirmaktan baska bir ise yaramaz.

Arkadasim yazdim ama arada kaldi yazdiklarim
Valla canim artik acile mi gider, nere gider bosver.O senin umurun olmasin...en basiti sen ogluyla ailenle birlesip o yokmus gibi davransan nasil olur ? Sen onu böyle pispisladikca o daha cok tepene binecek, Anne olmus ama Insan olamamis malesef ya.Kendinizi bu kadar ezdirmeyin,9 sene nasil dayandiniz anlamiyorum...
bence ayda bir gitmeye bak,esin istiyorsa gitsin.Sen esinle konus artik kaldiramicam de.Inan bazen iyilikle olmuyor,bir dene bakalim nolacak...

Valla canim artik acile mi gider, nere gider bosver.O senin umurun olmasin...en basiti sen ogluyla ailenle birlesip o yokmus gibi davransan nasil olur ? Sen onu böyle pispisladikca o daha cok tepene binecek, Anne olmus ama Insan olamamis malesef ya.Kendinizi bu kadar ezdirmeyin,9 sene nasil dayandiniz anlamiyorum...
bence ayda bir gitmeye bak,esin istiyorsa gitsin.Sen esinle konus artik kaldiramicam de.Inan bazen iyilikle olmuyor,bir dene bakalim nolacak...
Aynen arkadasim.dayandimda nasil dayandim.ben yokmusum gibi davraniyolar.ama benden sonsuz saygi sevgi bekliyolar.haftada bi bile giderken sirf esimin hatirina cok iyi cunku.bense sadece oglunu zapdetmisim gibi bi tavir sergiliyolar.sanki benim ailem ogullarini kapmis gibi.aslinda benim ailem onlardan daha az geliyolar sorun cikarmasin diye.

Keske daha önce tepkini gosterseydin 9 yil sonra ne yapsan bu seferde birden degistin diye laf edecekler..

canım sen ne yaparsan yap bazı ınsanlar yapı ıtıbarıyle çirkef pislik olabılıyor..sen sorun cıkmasın dıye korkup ses cıkarmadıkca o tepene cıkacak..çirkeflıgı kendınde hak gorecek.. ta kı sen yettınız beeee delırttınız benı dıye bagırana kadar:KK70: o zaman da aa bız naptıkkı sana derler..bence esıın yanında olmasını sagla ve mumnkun oldugu kadar gorusme..

Iyi oldukca sustukca ttepene cikar...
ben de ayni sen gibiydim kirmamak icin susardim... gerci benim k.validem ailemle iyi gecinir ama ben sevmem asla sevmicem. Bana yaptigini asla unutmicam...
susuyordum kocamin hatrina ama en sonunda kocamin da olurunu alip soylendim k.valideme icimdeki herseyi bosattim. Resmen suratina tukurdum. Iyi de ettim simdi iyiyiz. Meger kadin bunu istiyormus. Ama bana yaptigini size yapsa yuzune bakmazdin asla. Cok agir bir laf etti. O an sildimm ama esimin hatrina baristim. Cunku esim annesine karimla boyle konusamazsin konusursan bi daha yuzumu goremezsin dedi ve sirf bunu yaptigi beni korudugu icin evine gittim anne dedim ama asla affetmedim...

Seni asagilamasina asla izin verme.. tecrubeyle sabit..m

X