Cnm ben fotoğraflı menüleri paylaşırsam internetim dayanmaz ancak re döndüğümde yapabilirimResimli menülerde paylaşılım günlüğümüz renklensin :) hem motivasyonumuz artar
Ben asıl diyetime yarın başlayabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben fotoğraflı menüleri paylaşırsam internetim dayanmaz ancak re döndüğümde yapabilirimResimli menülerde paylaşılım günlüğümüz renklensin :) hem motivasyonumuz artar
Menün gayet ii vnm ekmek az ben de yarından itibaren düzenli yazacam artık ekmeği bırakmacam inş ekmek fazla tüketince kilo yapıyor ben deKahvaltı : yarım dilim kepek ekmeği porsiyon Sucuklu yumurta
Ve su
ara : 1 bardak sıcak çikolata minik petit ( 18 gram )
Öğlen : 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 tane kanat
ara : 1 tane muz
akşam : 3 tane kanat çeyrek kepek ekmeği 1 bardak ayran 2 ymk kaşığı sarimsakli yoğurt .
Sporda yapinca ekliycm
tamam canım..Cnm ben fotoğraflı menüleri paylaşırsam internetim dayanmaz ancak re döndüğümde yapabilirim
Ben asıl diyetime yarın başlayabilirim
4 günde 1.5 kilo harikaSelam! Ben 4. günümü tamamladım!
1.5 kilo verdim. Son dakika gelişmesi ekleyeyim dedim. Önümde İLK ETAP hedef kilosuna (83) ulaşmak için 17.5 kilo var. İlk etap hedef kiloya ulaşma tarihim 22 Ekim.
Öpücükler!
4 günde 1.5 kilo harika
Hadi bakalım durmak yok yola devam
Aynen canım bende yürüyüş yapıcam birazdanBirazdan yürüyüşe çıkmayı planlıyorum... Şu an bir süreliğine çalışmadığım için uykularım düzensiz, o yüzden mesela ilk 3 gün kahvaltıları atladım. Uykumu düzene sokunca daha iyi olacak inşallah. Vücudun en iyi dinlendiği akşam saatlerinde yeterli uyku almak metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar... Sabreten ve direten kazanır! Elması kızarır! : DD
Menün gayet ii vnm ekmek az ben de yarından itibaren düzenli yazacam artık ekmeği bırakmacam inş ekmek fazla tüketince kilo yapıyor ben de
Resimli menülerde paylaşılım günlüğümüz renklensin :) hem motivasyonumuz artar
Canım benim iyiki geldiniz D deryaefemTmmcnmonuda yaparzz:))
İyiyim kuzum :)) yarın tartı günü heycan bastı ama eminim gene tartıda değişiklik olmıcak:)) naslsinn tatlım
İyiyim kuzum :)) yarın tartı günü heycan bastı ama eminim gene tartıda değişiklik olmıcak
İnşallah :)ben de aynı kaldım ya veremiyorum bir türlü anlamaıdm gitti . 2 haftadır 77 de takıldım kaldım ilerlemiyor ..
inşallah olur değişimm
İnşallah :)
Allah yardımcınız olsun...borç çok zorcanım çok sıkıldıı anca evde benimki de beni delirtecek zaten . kendi işi yetmiyo gibi araba alıp satıyo 2 tane kredi borcumuz var kredi kartına 5 milyar borç var 3. kredi çekmeyi düşünüyomuş .. delirecem ben o kdr borç nolcak bilmiom
Allah yardımcınız olsun...borç çok zor
zor durumun..Amin borç varken borç çekmeyi düşnüyo ya ççıldırdım