• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Kahvaltı : yarım dilim kepek ekmeği porsiyon Sucuklu yumurta

Ve su

ara : 1 bardak sıcak çikolata minik petit ( 18 gram )

Öğlen : 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 tane kanat

ara : 1 tane muz

akşam : 3 tane kanat çeyrek kepek ekmeği 1 bardak ayran 2 ymk kaşığı sarimsakli yoğurt .

Sporda yapinca ekliycm
Menün gayet ii vnm ekmek az ben de yarından itibaren düzenli yazacam artık ekmeği bırakmacam inş ekmek fazla tüketince kilo yapıyor ben de

Selam! Ben 4. günümü tamamladım!

1.5 kilo verdim. Son dakika gelişmesi ekleyeyim dedim. Önümde İLK ETAP hedef kilosuna (83) ulaşmak için 17.5 kilo var. İlk etap hedef kiloya ulaşma tarihim 22 Ekim.

Öpücükler!
:KK15:

4 günde 1.5 kilo harika :nazar::nazar:
Hadi bakalım durmak yok yola devam :KK50:

Birazdan yürüyüşe çıkmayı planlıyorum... Şu an bir süreliğine çalışmadığım için uykularım düzensiz, o yüzden mesela ilk 3 gün kahvaltıları atladım. Uykumu düzene sokunca daha iyi olacak inşallah. Vücudun en iyi dinlendiği akşam saatlerinde yeterli uyku almak metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar... :KK28::KK68:Sabreten ve direten kazanır! Elması kızarır! : DD

Birazdan yürüyüşe çıkmayı planlıyorum... Şu an bir süreliğine çalışmadığım için uykularım düzensiz, o yüzden mesela ilk 3 gün kahvaltıları atladım. Uykumu düzene sokunca daha iyi olacak inşallah. Vücudun en iyi dinlendiği akşam saatlerinde yeterli uyku almak metabolizmayı hızlandırıyor diyorlar... :KK28::KK68:Sabreten ve direten kazanır! Elması kızarır! : DD
Aynen canım bende yürüyüş yapıcam birazdan :KK66:

Menümü vereyimde kaçayım :D işim var biraz...
Sahur
2 dilim kızarmış t.b ekmeği
Bir parça peynir,2 zeytin
Domates,salata,limonlu çay
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak sulu köfte
1 kase cacık
Ara
Maden suyu
1 fincan sütlü kahve
2 tane hurma
3 litre su
Spor
20 dk yürüyüş
120 mekik
30 saniye plank

Sabır sabır ya sabır diyorum Rabbim hep izin yar ve yardımcısı olsun kızlar ...erkeklere akıl erdirmek zordur genelde susacaksın Herşeyi he he diyip geçeceksin ...yapabilene ne mutlu ben daha başaramadım da

Back