- 9 Ocak 2015
- 19.406
- 80.666
- 798
Denicem canım görüşürüzBen de, kalp carpintisi yapmaya baslayinca biraktim. 5 6 gunde bir belki iciyorum canim.
Neyse ben simdi cikiyorum. Hadi horusuruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denicem canım görüşürüzBen de, kalp carpintisi yapmaya baslayinca biraktim. 5 6 gunde bir belki iciyorum canim.
Neyse ben simdi cikiyorum. Hadi horusuruz
Hooop yettim gariiB Baharyagmuru35 naber canım nasılsın?
@tatlitambak tatlım nasıl gidiyor?
@simsims çok boşladın buraları
@gurbet çok özledim senide
tr_lelli naber kuzu?
@Bilgece nasıl gidiyor kilo verme?
Ya bu kadar arkadaşım,canım,ciğerim dediğim dostum var ama bu günlük niye bu kadar ıssız
B Baharyagmuru35 naber canım nasılsın?
@tatlitambak tatlım nasıl gidiyor?
@simsims çok boşladın buraları
@gurbet çok özledim senide
tr_lelli naber kuzu?
@Bilgece nasıl gidiyor kilo verme?
Ya bu kadar arkadaşım,canım,ciğerim dediğim dostum var ama bu günlük niye bu kadar ıssız
hoşgeldin renk verdinHooop yettim garii
Ben kilo veremedigimden bosladım beybisi
Artik makara yapiyorum
Dansoz getirtim aipsin topigine ramazan malum
Ortaya havai fisek,saz arkadaslarım emrine amade
İstek parcani peceteye yaz yolla anacım.
:)))
Geçmiş olsun kuzum...inşallah sonuçlar temiz çıkarcanımm yeni gördümm :)) tünaydınn nasılsın ne yapıyorsun :)
ben valla hastaneden geldim kan filan verdim baya canımı yaktı kadın elimin üstlerini deldi 6 tüp aldı kan bakalm inş sonçlar iyi çıkar tiroid şeker vs. baktırcam
Geçmiş olsun kuzum...inşallah sonuçlar temiz çıkar
İdrar yolu enfeksiyonu çok kötü birşey değil her kadında hemen hemen olur bol su içerek ata bilirsininş da idrar pek temiz gelmedi bana bakteri orta çıktı acaba idrar yolu enfksiyonumyum anlayamadım
İdrar yolu enfeksiyonu çok kötü birşey değil her kadında hemen hemen olur bol su içerek ata bilirsin
Yüksek evetanladm cnm sağol. insülinde en fazla 10 olmalıymış 12.91 çıktı .
Hadi bakalım bol şans bnde kitap okuyorum şuan resim atsanaBen de kızlar sahile heldim kitap okucm
Bugun rkmek yemek ii yedim yarın sıkı diyet yürüyüş ve yüzmeyi bol yapacam ekmeği sıfırladım :))
Yeni gördüm cnm:))Hadi bakalım bol şans bnde kitap okuyorum şuan resim atsana
Okumadım ama duydum elif şafak çok başarılı bir yazar keyifli okumalarYeni gördüm cnm:))
Resimli menülerde paylaşılım günlüğümüz renklensin :) hem motivasyonumuz artarKahvaltı : yarım dilim kepek ekmeği porsiyon Sucuklu yumurta
Ve su
ara : 1 bardak sıcak çikolata minik petit ( 18 gram )
Öğlen : 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 tane kanat
ara : 1 tane muz
akşam : 3 tane kanat çeyrek kepek ekmeği 1 bardak ayran 2 ymk kaşığı sarimsakli yoğurt .
Sporda yapinca ekliycm
Teşekkür ederim cnm aylardan beri evde bir başlayamadım sahile kaçıp okuyorım:))Okumadım ama duydum elif şafak çok başarılı bir yazar keyifli okumalar