• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Geçen hafta cuma 19.06.2015 kilom 77.900
bu hafta 26.06.2015 kilom 77.700
fark : - 200 gram
diyete 12 haziranda basladigim için haziranda verdiğim toplam kilo 2.500 kg .

ben ggeldimm çok yorgunumm. Yürüyüşten sonra pazara gittim unuttuğum şeyler oldu tekrar gittimm pazaara yemek yapmakla uğraştım 30 40 dakka daha şimdi oturdum . menüümü yazayım
kahvaltı : 1 pide bir bardak su
ara : 1 adet muz
öğleni geçtim çünkü kahvaltı geç yaptım
akşam : bir kase mercimek çorbası , yarım bardak ayran , 1 yemek kaşığı bezelye , bi lokma ekmek , biraz salata .

4.5 km yürüyüş yaptım 15 dakka zumba dansı 15 dakkada egzersiz yaptım .

Dün menü paylaşamadım yoğunluktan fırsat bulamadım ramazanın bitmesine 15 gün kaldı eğer dîkkat edersem şu 15 günde rahat rahat 75-76 ya düşerim düşüceeem :KK67:

an itibariyle diyetimi şimdilik yazasım geldi :)
kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği büyüklüğünde beyaz ekmek . ekmeği kızartıp üstüne salça sürdüm çok az . 1 tane haşlanmış yuurta . 2 minik domates .
Ara : 1 bardak sıcak çikolata minik petitolardan bi tanecik yedim . 14 gram zaten . O da 77 kalori .

yağmur çok var yürüyüşe gidemedim o yüzden ama inş akşam gitcem .
20 dakka zumba dansıı yaptım 15 20 dakika kadar da 3 er set halinde her zamanki egzersizimi yaptım . toplam 35 40 dakka yani .

şimdide çok acıktığım için 1 adet salatalık yedim .

Kızlar ben geldim internet paketim yenilendi :))

Sabahaz ekmek zahter salatası az reçel bir dilim peynir
Öğlen 4kaşık oirinç pilavı ve az tavuk akşamla birleşti öğlen menüm benim ki akşama bakalım :))

Haziranda verdiğimi geri aldım:))

Sağlık olsun yatın eşim dönüyor o yüzden artık pişi mişi olmaz sanırım sporumuda son sürat devam edecem inş yemmyz sonuna 2kh vermiş olacam kızlar

Suan 65.7yimbunada şükür))

Kızlar ben geldim internet paketim yenilendi :))

Sabahaz ekmek zahter salatası az reçel bir dilim peynir
Öğlen 4kaşık oirinç pilavı ve az tavuk akşamla birleşti öğlen menüm benim ki akşama bakalım :))

Haziranda verdiğimi geri aldım:))

Sağlık olsun yatın eşim dönüyor o yüzden artık pişi mişi olmaz sanırım sporumuda son sürat devam edecem inş yemmyz sonuna 2kh vermiş olacam kızlar

Suan 65.7yimbunada şükür))
Yani haziranda hiç kilo vermedin benim gibi temmuzda 2 kilo gideceeek

bugünkü menüm :
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği kadar beyaz ekmek kızrtıp az salça sürdüm üstüne , 1 tane haşlanmış yumurta , 2 tane minik domates .
ara : 1 bardak sıcak çikolata ( 77 kalori ) bir adet 14 gram petito ( 77 kalori )

hala yağmur yağdığı için yürüyüşe gidemedim 20 dakka zumba dansı 15 20 dakka kadar da egzersiz yaptım toplam 35 40 dakka yani .

sonra öğlen yemeği yemedim kahvaltıyı yine geç yapmıştım çünkü onun yerine acıktığım için 1 adet salatalık yedim .
18:00 da da akşam yemeğimi yedim aslında braz öğlen menüsü oldu ama saat çok geç değil diye böle yaptım bi de öğlen yemedğim için
akşam : 2 adet but şeklinde fırında tavuk ( yani 4 köfte büyüklüğündedir 2sinin toplamı ) 3 yemek kaşığı bulgur pilavı . bir bardak yedigün .

toplam aldığım kalori : 832 . yaktığım kalori ise 400

Son düzenleme:
Yani haziranda hiç kilo vermedin benim gibi temmuzda 2 kilo gideceeek
Aynen cnm yaa üzülüyorum ama napalım buna da şükür sıkı bit diyey yapmak lazım ama o da zor oluyor:))

Bugun7km yürüdüm eşim diyor bu kadar yürüyosun niye göbeğin gitmiyor diyor:))

Verecem ama eşim dönüyor ya pişi mişi olmaz artıkl rkmek zeytin peynir yumurta inşallahhhh:)))))

bugünkü menüm :
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği kadar beyaz ekmek kızrtıp az salça sürdüm üstüne , 1 tane haşlanmış yumurta , 2 tane minik domates .
ara : 1 bardak sıcak çikolata ( 77 kalori ) bir adet 14 gram petito ( 77 kalori )

hala yağmur yağdığı için yürüyüşe gidemedim 20 dakka zumba dansı 15 20 dakka kadar da egzersiz yaptım toplam 35 40 dakka yani .

sonra öğlen yemeği yemedim kahvaltıyı yine geç yapmıştım çünkü onun yerine acıktığım için 1 adet salatalık yedim .
18:00 da da akşam yemeğimi yedim aslında braz öğlen menüsü oldu ama saat çok geç değil diye böle yaptım bi de öğlen yemedğim için
akşam : 2 adet but şeklinde fırında tavuk ( yani 4 köfte büyüklüğündedir 2sinin toplamı ) 3 yemek kaşığı bulgur pilavı . bir bardak yedigün .

Menün güzel ama yedigün olmamış :))) arada olabilit benim yediğim pişilerin yanında yine de masummm

Menün güzel ama yedigün olmamış :))) arada olabilit benim yediğim pişilerin yanında yine de masummm
artık bidaha tartılmıycam cumaya kadar
doğru diyosun ayran vardı onu içseydim daha iyiydi :)
35 40 dakka egzersz yapmştım yağmurlu diye yürüyüşe çıkamamştm yağmur durdu da eşimle yürüyüşe çıktık 5 km yürüdük arada 1 er dakkalık koşularla beraber :) tartıldım sabah aç karna tartıldığım kilodayım 77.500 artık tartılmıycam cumaya kadar

bugünkü menüm :

+ ekleme yapıyorum bir bardak sıcak çikolata ve 2 lifli büsküvi daha ve yağmur durdu 50 dakikada 5 km tempolu arada 1 er dakkalık koşu yaptık eşimle :)

Bugün ki menüm
Sahur
2 tane haşlanmış yumurta
1 kase salatalık
2 tane hurma
İftar
2 kaşık domates çorbası
4 tane köfte,bool salata
1 tane dolma
1 bardak ayran
Ara öğün
1 fincan sütlü kahve
2 tane hurma
Spor
70 squat

Bende bu sabah itibariyle diyete tekrar döndüm eşimi yolcu ettim kepekli ekmek aldım kızlar

Sabahta 1 yumurta peynir zeytin çok az ekmek yedim şimdilik iyi gidiuorum
Akşamda 7km sahilde yürücem öğlen yemedim daha akşam meyve yoğurda devam

Öğlen 3yemek kaşığı p.pilavı 4 yemek kaşığı nohut yemeği 1dilim kepek ekmeği ama şimdi çoook acıktım 3km yürüdüm sahil çok kalabalık araba çoktu geri döndüm

Yarın daha iyi yürürüm artık

Yorgunluktan öööö-lüüüü-yoooo-ruuuum :D canım içi ablam 2 gün kaldı çok yorulduk ama birbirimizi gördük sarıldık,güldük...şuan acayip yorgunum mutfakta bir dünya bulaşık var 1-2 saat dinlenip kalkıp bulaşıkları yıkıcam sonrada squat yapıcam
Bugün ki menüm
Sahur
1 kase dut,1 kare kavun
Yulaflı süt(3 kaşık yulaf,1 bardak süt)
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tane karnıyarık,1 tabak taze fasülye
2 bardak ayran,bol salata
Ara öğün
Sütlü kahve,2 tane hurma
Spor
75 squat