Kız makarna çook değil 8 kaşığı geçmez keşke fotosunu çekseydim tabak dolusu değil tüh keşke çekseydim yawBende bol bol ev işi temizlik yaptım yemek yaptım gidip gelip kitap okudum ama magnum hiç olmamış hiiiiiç1 tabak makarna ne deryaaa döveyiimmi şimdi seni
Makarnayı ev işlerin de eritmişimdirBende bol bol ev işi temizlik yaptım yemek yaptım gidip gelip kitap okudum ama magnum hiç olmamış hiiiiiç1 tabak makarna ne deryaaa döveyiimmi şimdi seni
Senin diyet çok istikrarlı gidiyor cnm ben iyice saptı diyetim ama pazartesiye tam başlarım ve bol bol yürüyüş yapar takıldığım yerden devam ederim cnmBugün ki menüm
Kahvaltım:1.50 dilim kızarmış kepek ekmeği, lor peyniri,2 zeytin,domates,salata,adaçayı
Ara öğün:maydanoz suyu 1 bardak(tadı berbaaaat
Öğle:1 kase sebze çorbası,bol salata,yarım dilim kepek ekmeği
Ara öğün:3 bardak limonlu yeşil çay,tulum peyniri,sütlü kahve,2 kaşık siyah kuru üzüm,limonlu maden suyu
Akşam:mercimek yemeği,1 kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği
3 litre su
Ben sana yediklerimin fotosunu yollacm yineeTartıldım cnm sade 500 gr gitmiş
Tamam pazartesi ekmeği kesiyorum umarım tartı haftya cuma gram değilde -kg gösterirOlsunn cnm
500 grm grm vereceksin verde olsun bak geçen hafta 400 dü bu hafta 5002hafta öncesinden 900grm eksiksin ne güzell işte cnm
Troid tahlili yaptır bence o da kg verdirmiyor ya da pazartesiden itibaren ekmeği kes birde öyle bak bence ekmeğin etkisi de çok
Sabah ye birtek ekmeği bak çok farkettirecek görürsün
Yolla yolla motive oluyoruzBen sana yediklerimin fotosunu yollacm yinee
Kesinlikle öyle olacak cnmTamam pazartesi ekmeği kesiyorum umarım tartı haftya cuma gram değilde -kg gösterir
Olsun olsun cnm gayet iyi az ver ama sağlam olsun ben hala65.5im değişiklik yok ama pazartesi sağlammbaşlıcam artık az ve ööz çabuk almazsın işte ne güzel cnmBen geldim tartıldım
Başlangıç:83
Geçen hafta:80
Bu hafta:79.5
Fark:-500 gr cıııııık
bi yerden başlamak gerekbende geldim canlar ,siz yine maşallah vermişsiniz ben aldım 76 oldum .bende yarından itibaren kaldığım yerden devam ve spor takviyeside yapcam inşalah.
afiyet olsun canım kahvaltın harika görünüyor evet daha sıkı ve ciddiye almalıyız diyeti haftaya 1 kilo vermek istiyorum böyle gram gram olmaaaaaz
Olsun olsun cnm gayet iyi az ver ama sağlam olsun ben hala65.5im değişiklik yok ama pazartesi sağlammbaşlıcam artık az ve ööz çabuk almazsın işte ne güzel cnm
PaZartesiden itibaren daha dikkatli olacam ben cnm
bende geldim canlar ,siz yine maşallah vermişsiniz ben aldım 76 oldum .bende yarından itibaren kaldığım yerden devam ve spor takviyeside yapcam inşalah.[/QUOTE
ozaman seni de burda görürrüz inş sen de menülerini paylaş bizimle hep birlikte verelim ve motive olalım bekliyoruz seni de :)))
kesinlikleHay hay efendimvakit buldukça artık burdayım .değişim videolarını izledim youtobe dan bu kadarmı fark olur bu kilolar bizi yaşlı gösteriyor bunu farkettim.
kıyafet canım kıyafat değilinanın kıyafat alamıyorum zayıflıcam diye
kız ben bilmiyormuyumda yanlış yazmışımkıyafet canım kıyafat değil
sahur ve iftar dışında ara öğün yapmıcam sahuru güzel ve dengeli iftarıda iftardan sonra spor sahura kadar bitki çayı ve su sadece niyeetim böyleiki tane video buldum spor için ayda 7 kilo diyede hedef koydum Ya Allah bismillah. Ramazanda ne yapmayı düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?