80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Bende bol bol ev işi temizlik yaptım yemek yaptım gidip gelip kitap okudum ama magnum hiç olmamış hiiiiiç 1 tabak makarna ne deryaaa döveyiimmi şimdi seni
Kız makarna çook değil 8 kaşığı geçmez keşke fotosunu çekseydim tabak dolusu değil tüh keşke çekseydim yaw

Ben de regl yaklaşıyor ben de 10gün önesinden başlıyor ızdırap gibi

Senin diyet çok istikrarlı gidiyor cnm ben iyice saptı diyetim ama pazartesiye tam başlarım ve bol bol yürüyüş yapar takıldığım yerden devam ederim cnm

Tamam pazartesi ekmeği kesiyorum umarım tartı haftya cuma gram değilde -kg gösterir

Ben geldim tartıldım
Başlangıç:83
Geçen hafta:80
Bu hafta:79.5
Fark:-500 gr cıııııık
Olsun olsun cnm gayet iyi az ver ama sağlam olsun ben hala65.5im değişiklik yok ama pazartesi sağlammbaşlıcam artık az ve ööz çabuk almazsın işte ne güzel cnm
PaZartesiden itibaren daha dikkatli olacam ben cnm

Eklentiler

• image.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 53
bende geldim canlar ,siz yine maşallah vermişsiniz ben aldım 76 oldum .bende yarından itibaren kaldığım yerden devam ve spor takviyeside yapcam inşalah.

Olsun olsun cnm gayet iyi az ver ama sağlam olsun ben hala65.5im değişiklik yok ama pazartesi sağlammbaşlıcam artık az ve ööz çabuk almazsın işte ne güzel cnm
PaZartesiden itibaren daha dikkatli olacam ben cnm
afiyet olsun canım kahvaltın harika görünüyor evet daha sıkı ve ciddiye almalıyız diyeti haftaya 1 kilo vermek istiyorum böyle gram gram olmaaaaaz

YEDİĞİN

Hay hay efendim vakit buldukça artık burdayım .değişim videolarını izledim youtobe dan bu kadarmı fark olur bu kilolar bizi yaşlı gösteriyor bunu farkettim.

iki tane video buldum spor için ayda 7 kilo diyede hedef koydum Ya Allah bismillah. Ramazanda ne yapmayı düşünüyosunuz

iki tane video buldum spor için ayda 7 kilo diyede hedef koydum Ya Allah bismillah. Ramazanda ne yapmayı düşünüyosunuz
sahur ve iftar dışında ara öğün yapmıcam sahuru güzel ve dengeli iftarıda iftardan sonra spor sahura kadar bitki çayı ve su sadece niyeetim böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…