• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Öğlen menüm pazar yola çıkacaz diye yemekleri geçiştiriyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    161,4 KB · Görüntüleme: 47
Feraceli Feraceli canim moralini bozmadan ilerle ben de 82.4 tum biraktim 86.6 ya ciktim ama cok sukur ki 3 kg dan kurtuldum tekrar tam gaz devam esiyorum.
suan 83.7 kiloyum

Deryam ben yarın itibariyle spora ve güzelce tam anlamıyla sağlıklı beslenmenin hakkını vermeye başlıyorum bu gram gram vermek beni hiç tatmin etmiyor günlük tutucam ramazan bayramına kadar 6.5 kilo vermem gerek hergün ne yediğimi içtiğimi defterime yazıcam sporda hergün mutlaka olucak ekmekte 1 dilim sadece kahvaltıda olucak ramazanda 73 kilo olucam inşallah kendime inanıyorum

Deryam ben yarın itibariyle spora ve güzelce tam anlamıyla sağlıklı beslenmenin hakkını vermeye başlıyorum bu gram gram vermek beni hiç tatmin etmiyor günlük tutucam ramazan bayramına kadar 6.5 kilo vermem gerek hergün ne yediğimi içtiğimi defterime yazıcam sporda hergün mutlaka olucak ekmekte 1 dilim sadece kahvaltıda olucak ramazanda 73 kilo olucam inşallah kendime inanıyorum
İnş cnm olursun istedikten sonra dün yazamadım menüyü kusura bakma zAten ara öğünden sonra bişey yemedim tartının üzerine çıktım bugun şişliğim geçmiş ama regl olacam göğüslerim şiş ama karnımdaki şişlik gitmiş anlamadım ve inanamadım kilo vermişim anlamadım ben bu işi yedim de hani kebap falan magnum browni

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 88
Ekmek sadece sabahları ye cnm öğlen vr akşam potsiyonlatını1 er kaşık eksik koy başaracaksın neden başatmayalım ki brn troid hastasıykrn verebiliyorsam sen de berebilirsin yavaş veriyoruz ama olsun cnm spora ben de pazartesi başlıcm cnm yüzecem de bol bol yürüyüşte yapacam bak gör 1ay sonra 3. 4kg gitmiş yapacaz cnm

İnş cnm olursun istedikten sonra dün yazamadım menüyü kusura bakma zAten ara öğünden sonra bişey yemedim tartının üzerine çıktım bugun şişliğim geçmiş ama regl olacam göğüslerim şiş ama karnımdaki şişlik gitmiş anlamadım ve inanamadım kilo vermişim anlamadım ben bu işi yedim de hani kebap falan magnum browni
süpersin canım :KK19::KK60::KK60:

Yeni ben yaklŞık 1ayda 3kg vermiş oldum çok şalırdım ben sabah tartı mı yanlış acaba diye düşünmeye bsşladım ama karnımdaki şişşik gidince olabilir dedim 67.7 67.2aradında gidekem başladım şuan 64.7 yim çook mutlu oldum
şuan bende çok mutlu oldum senin adına harikasın canım

Back