geldim cnm 1 saat oluyor ancak bilg başına oturabildimDeryam kuzum napıyorsun? gelmedin de merak ettim
Ben ekmekle devaaam ekmek beni hem tok tutuyor hemde kabızlık yapmıyor tabi günde 2-3 dilimi aşmıcam napim evdeyim ev işleri yaptım :))yeni
geldim cnm 1 saat oluyor ancak bilg başına oturabildim
çook yoruldum yaw kızılaya gittim oğlumun için alcaklarımı aldım
sen napıyosun bugun spor falan yok ama yürüdüm
sabah hiç ekmek yemeden kahvaltı yaptım
öğlen coştum
akşam da yoğurt yulaf yaapcam cnm
karatayın kitabı var bende cnm ekmek yemeyin diyor kadın ekmek yememek bana ii geliyor aslında :))
ben ekmeksiz devam edecem diyete :)) karar verdim son kararım :)) ekmek yemeyince çok acıkmadım bugun cnm kabızlıkta çekmiyorum ekmek ben de yük yapıyor elim yüzüm şişiyor cnm o yüzden diyette kaldığım yerden devam edecem
sen naptın
Ben ekmekle devaaam ekmek beni hem tok tutuyor hemde kabızlık yapmıyor tabi günde 2-3 dilimi aşmıcam napim evdeyim ev işleri yaptım :))
Bakalım canım ideal kilomuza ulaşmadan asşa diyeti bırakmıcazcnm bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ama bana yaramıyor vucudumdan biliyorum
bakalım hayırlısı olsun yinede diyete devam
ekmek yediğim zaman bir huzursuz oluyorum kilo alacaksın diyor içimdeki ses :))
o yüzden ben böyle deneyeyim bakalım başarılı olabilecekmiyim.
ekmek yemedğimde kuş gibi oluyorum karnımda şişlik olmuyor
Bugün ki menüm
Kahvaltım:2 dilim kızarmış kepek ekmeği,lor peyniri 3zeytin,domates,salata,adaçayı
Öğle:2 tane haşlanmış yumurta ile salata,1 dilim kepek ekmeği
Ara öğün:maden suyu,sütlü kahve,2 kaşık siyah kuru üzüm
Akşam:1 kase yulaflı yoğurt(3 kaşık pişmiş yulaf ve 1 kase yoğurt ile)
3 litre su
Bugün ki menüm
Kahvaltım:2 dilim kızarmış kepek ekmeği,lor peyniri 3zeytin,domates,salata,adaçayı
Öğle:2 tane haşlanmış yumurta ile salata,1 dilim kepek ekmeği
Ara öğün:maden suyu,sütlü kahve,2 kaşık siyah kuru üzüm
Akşam:1 kase yulaflı yoğurt(3 kaşık pişmiş yulaf ve 1 kase yoğurt ile)
3 litre su
Seninde çok cıss yok kisabah
ekmeksiz 2 dilim peynir,kırmızı biber 5 zeytin
öğlen
dışarda olduğum için yazsam ki ki :) adana kebap :))
ara: 5 hurma ve türk kahvesi
akşam çay ve 3 hurma o kadar cnm
Ay inşallahmenün yine çok güzel cnm süpersin valla cuma yüzün gülecek :)
Kuzum niye hiç gelmiyorsun yoğunum dedim ama hiç giremicem demedim ki
Senin de menün güzell sen kesin zayıflamışsındır inş cnmBugün ki menüm
Kahvaltım:1.50 dilim kızarmış kepek ekmeği, lor peyniri,2 zeytin,domates,salata,adaçayı
Ara öğün:maydanoz suyu 1 bardak(tadı berbaaaat
Öğle:1 kase sebze çorbası,bol salata,yarım dilim kepek ekmeği
Ara öğün:3 bardak limonlu yeşil çay,tulum peyniri,sütlü kahve,2 kaşık siyah kuru üzüm,limonlu maden suyu
Akşam:mercimek yemeği,1 kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği
3 litre su
Bak napalım biliyo musun bu söz verme işini pazartesiden itibaren yapalım ben de antalyada olmuş olacam pazar bütün gün yolda olacam yemeklerimde şaşma olacak ama pazartesi benim için uygun cnm bu 3günde de sıkı tutalım olur muBu arada tam bir haftadır cısss zararlı birşey yemiyorum hadi gel birbirimize söz verelim 1 hafta daha cıs birşey yok bunlar neler mesela çikolata,abur-cubur,hamur işi,mantı vs. Ne dersin insan birine söz verince sözünde durmak için. Hiç yiyesi gelmiyor
Bende bol bol ev işi temizlik yaptım yemek yaptım gidip gelip kitap okudum ama magnum hiç olmamış hiiiiiçCnm bugun bütün gün ev temizledim pazar yola çıkacaz ya sonrada oğlumun kreşine gittim market yemek derken vvalla yeni girdim internete
Götüreceklerimi ayarladım öyle iştecnm
Bugun sabah ekmeksiz peynir zeytin biber yedim
Türk kahvesi
Öğlen de bir tabak makarna
Akşam 3tavuk budu ekmeksiz
1tane küçük magnum yedim
Şimdi de çay içiyorum
Sen naptın cnm
Tartıldım cnm sade 500 gr gitmişSenin de menün güzell sen kesin zayıflamışsındır inş cnm
Tamam pazartesi sözümüzü kesiyoruzBak napalım biliyo musun bu söz verme işini pazartesiden itibaren yapalım ben de antalyada olmuş olacam pazar bütün gün yolda olacam yemeklerimde şaşma olacak ama pazartesi benim için uygun cnm bu 3günde de sıkı tutalım olur mu
Hemde pazartesiden itibaren yarış yapalım haftalık olsun tamam mı kim daha çook kilo verecek
Tamam cnm anlaştıkk ben tarıyıda götürecm zaten ohh miss gibiTamam pazartesi sözümüzü kesiyoruztamamdır bana uyar
Olsunn cnmTartıldım cnm sade 500 gr gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?