• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Sadece yoğurt ve hurmamı yiyorsun 2 günde yarım kilo harikaaa
sabah hurma yogurt öğlen 3 yumurta domates az peynir aksam az yemek hurma yogurt biraz badem biraz fındık yedm bi de dün kacamak yapıp börek yedim yaa ama yne de yarım kılo gitmiş inanamadm 7 hurma 1 kase yogurt gülben ergen diyetymiş :)

sabah hurma yogurt öğlen 3 yumurta domates az peynir aksam az yemek hurma yogurt biraz badem biraz fındık yedm bi de dün kacamak yapıp börek yedim yaa ama yne de yarım kılo gitmiş inanamadm 7 hurma 1 kase yogurt gülben ergen diyetymiş :)
7 hurma ne kız :D balım böyle tek yönlü diyetler verdirir ama bin katını alırsın

7 hurma ne kız :KK70: balım böyle tek yönlü diyetler verdirir ama bin katını alırsın
tek yön değil ki kuşum öğlen yyrm sabah ve aksam yemekten once yedgm için bağırsaklarım calısıyo kilo veryrm daha önce de isveç diyeti yapmstm 9 kilo vermstm 2 haftada 3 yıl oldu daha yeni geri aldım o da sürekli fast food yemekten :) survivor izlyrz o gun ne yemek kazandılarsa ertesi aksam gidip yyrz :KK3:

tek yön değil ki kuşum öğlen yyrm sabah ve aksam yemekten once yedgm için bağırsaklarım calısıyo kilo veryrm daha önce de isveç diyeti yapmstm 9 kilo vermstm 2 haftada 3 yıl oldu daha yeni geri aldım o da sürekli fast food yemekten :) survivor izlyrz o gun ne yemek kazandılarsa ertesi aksam gidip yyrz :KK3:
Gerci doğru :D

akşam hurma yoğurt yesek daha mı ii olur ki :((

gitmiyor bu kilolar

KAhvaltım:2 dilim kızarmış ekmek,lor,2 zeytin
Domates,salata,adaçayı
Öğle:kabak yemeği,çorba,cacık,kepek ekmeği
Ara:5 tane erik
Akşam:kabak yemeği,çorba,cacık,kepek ekmeği
Ara:maden suyu,1 dilim kavun
1 ç.b karışık çerez
3.5 litre su

vn
Domates,salata,adaçayı
1 ç.b karışık çerez
3.5 litre su[/

cnm gayet ii gidiyosun tebrik ediyorum seni ben daha akşam için bişey yemedim oğlumla eşimi bekliyorum yedikten sonra yazarım cnm

Domates,salata,adaçayı
1 ç.b karışık çerez
3.5 litre su

cnm gayet ii gidiyosun tebrik ediyorum seni ben daha akşam için bişey yemedim oğlumla eşimi bekliyorum yedikten sonra yazarım cnm

Bugün çok uykuluyum spor yapasım yok :KK43: sabah uykumu alamadım ondan heralde
Benim de yapasım yok cnm
Spora alıştırıncada bıraktığında kilo alıveriyosun hemen
Yarın yine sabah dışarda olacam oğlumun göstersi için almam gereken şeyler var
Yarın dada çok yaparsın sporu dengelersin
Akşam bende 3 dolu dolu yemek kaşığı bulgur pilavı ve cacık yedim hurmada6 tane yedim valla
Ben böyleyim ayın yatısı çok güzel gidiyor diyet kalan 15 gün berbat
Ondan dolayı da veremiyorum yaa
Demir ilacı içtim demir eksikliği var ben de de

Back