• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Ekmek sadece sabahları ye cnm öğlen vr akşam potsiyonlatını1 er kaşık eksik koy başaracaksın neden başatmayalım ki brn troid hastasıykrn verebiliyorsam sen de berebilirsin yavaş veriyoruz ama olsun cnm spora ben de pazartesi başlıcm cnm yüzecem de bol bol yürüyüşte yapacam bak gör 1ay sonra 3. 4kg gitmiş yapacaz cnm
inşallah isteyen başarır :KK66:

Deryam ben yarın itibariyle spora ve güzelce tam anlamıyla sağlıklı beslenmenin hakkını vermeye başlıyorum bu gram gram vermek beni hiç tatmin etmiyor günlük tutucam ramazan bayramına kadar 6.5 kilo vermem gerek hergün ne yediğimi içtiğimi defterime yazıcam sporda hergün mutlaka olucak ekmekte 1 dilim sadece kahvaltıda olucak ramazanda 73 kilo olucam inşallah kendime inanıyorum
bende dün başladım günlüğe ayca kayada yazın diyodu

kahvaltım: IMG_4015.JPG
öğle yemeğim: IMG_4035.JPG
ara öğün: IMG_4049.JPG
akşam yemeğim: IMG_4050.JPG
ara öğün: IMG_4049.JPG
3.5 litre su
2 bardak yeşil çay
spor:rolleyes::rolleyes:
1000 ip atlama
100 mekik

kahvaltım:Eki Görüntüle 1556642
öğle yemeğim:Eki Görüntüle 1556643
ara öğün: Eki Görüntüle 1556645
akşam yemeğim:Eki Görüntüle 1556647
ara öğün:Eki Görüntüle 1556645
3.5 litre su
2 bardak yeşil çay
spor:rolleyes::rolleyes:
1000 ip atlama
100 mekik

Menün gayet iyi cnm sporunda var ben bugun berbat yedim

Sabahı yollamıştım
Öğlenle akşam birleşti maalesef çiğ köfte dürüm ve ballı krep ve soda cnm bu kadar ve çayy
Yarın bütün gün yoldayım 10 saat maalesef
Yarın çok sapmalarım olabilir ama pazartesiye bomba gibi başlıcm cnm

Sen gayet iyi gidiyosun valla tebrik ederim yine

kahvatı
domates ,salatalık, biber, 1 tane haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek, yoğurt bol baharatlı ,şekersiz çay:KK45:
böyle yazınca ne kadar çok yemişim diyorum
araöğün 2 top dondurma( bilmiyorum kızlar iyimi ettim)
Diğer öğünlerin nerede peki onları da yaz dondurma kilo yaparmı ki

Bende geldim canım bende 80 kiloyum hedef şuan benimde 69 . 69 olduktan sonrada 58 olmak istiyorum boyumda 175 :)
konu sahibesinin boyu kaç ?
ben de diyete dün başladım .
Bugün yediklerim sabah kahvaltısı : 1 dilim ekmek , 1 tane haşlanmış yumurta , 2 adet minik domates , 4 adet yeşil zeytin ve su . öğlen sıcak çikolata akşam yemeğinde de 1 kase cacık bir bardak ayran mantar sote ve iki llokma ekmek . sonra 2 adet kayısı ve biir sıcak çikolata içtim .

Yaptığım sporlar : sabah aç karna 10 dakikalık normalden ağır ve tempolu aerobik . akşam yemeğinden sonra 1 saat tempoü yürüyüş sanırım 5-6 km falan yürüdüm mesafeyi tam bilmiyorum tahminen . sonra duş sonra tekrar bi 10-15 dakika egzersiz yaptım .

Bende geldim canım bende 80 kiloyum hedef şuan benimde 69 . 69 olduktan sonrada 58 olmak istiyorum boyumda 175 :)
konu sahibesinin boyu kaç ?
ben de diyete dün başladım .
Bugün yediklerim sabah kahvaltısı : 1 dilim ekmek , 1 tane haşlanmış yumurta , 2 adet minik domates , 4 adet yeşil zeytin ve su . öğlen sıcak çikolata akşam yemeğinde de 1 kase cacık bir bardak ayran mantar sote ve iki llokma ekmek . sonra 2 adet kayısı ve biir sıcak çikolata içtim .

Yaptığım sporlar : sabah aç karna 10 dakikalık normalden ağır ve tempolu aerobik . akşam yemeğinden sonra 1 saat tempoü yürüyüş sanırım 5-6 km falan yürüdüm mesafeyi tam bilmiyorum tahminen . sonra duş sonra tekrar bi 10-15 dakika egzersiz yaptım .
Merhaba canım hoşgeldin boyum 167 senin boyun çok iyiymiş ya :D
Menüne gelince sıcak çikolata yerine sütlü kahve yada yeşil çay içmelisin
Akşam zaten 1 kase cacık yemişsin ayrana gerek yoktu
Ara öğünlerde:meyve veya kuru meyve,leblebi,ceviz yiyebilirdin spor iyi böyle devaaam

Merhaba canım hoşgeldin boyum 167 senin boyun çok iyiymiş ya :KK70:
Menüne gelince sıcak çikolata yerine sütlü kahve yada yeşil çay içmelisin
Akşam zaten 1 kase cacık yemişsin ayrana gerek yoktu
Ara öğünlerde:meyve veya kuru meyve,leblebi,ceviz yiyebilirdin spor iyi böyle devaaam

Öneriler için teşekkürler .) boy iyide kilo olunca işe yaramıyor malesef bi 60 65 falan olsam çok iyi olacak . Bu kilolar başa bela :(

Nedemek uygularsan daha bi sevinirim verice başka yolu yok :KK70:

İnanır mıısn daha 2014 eylülde 69 kiloydum sonra kanımda pıhtılaşma oldu hayati risk geçirdim yoğun bakımda yattım kan alındı günde 4 kez 2 kez kan sulandırıcı iğneler yaptılar damar yolundan mide koruyucu antibiyotikti vs. derken iştahım baya güçsüz kaldığımdan çok açıldı 76 idim 69 a inmiştim bir daha 70 olmıycam diyen ben o hastalık durumuyla her şeyi unuttum yedim durdum hastanede 10 gün yattım çıkarken 72 olmuştum . Sonra 1 ay içinde 76 ya geri çıktım sonra evlendim şimdi de 80 oldum daha iki gün önce 78 dim iki günde 80 olmuşum şok oldum . 80 de aşırı bi kilo oturuğ ağladım dün üzüntümden hiç yakşmıyor kilo kemikleerrde iri yüzüm bile kötü gözüküyor güzelliği kayboluyor insanın kiloyla beraber . O yüzden vermeliyim .. vermelyiz kilo kimseye yakışmıyor bence .

İnanır mıısn daha 2014 eylülde 69 kiloydum sonra kanımda pıhtılaşma oldu hayati risk geçirdim yoğun bakımda yattım kan alındı günde 4 kez 2 kez kan sulandırıcı iğneler yaptılar damar yolundan mide koruyucu antibiyotikti vs. derken iştahım baya güçsüz kaldığımdan çok açıldı 76 idim 69 a inmiştim bir daha 70 olmıycam diyen ben o hastalık durumuyla her şeyi unuttum yedim durdum hastanede 10 gün yattım çıkarken 72 olmuştum . Sonra 1 ay içinde 76 ya geri çıktım sonra evlendim şimdi de 80 oldum daha iki gün önce 78 dim iki günde 80 olmuşum şok oldum . 80 de aşırı bi kilo oturuğ ağladım dün üzüntümden hiç yakşmıyor kilo kemikleerrde iri yüzüm bile kötü gözüküyor güzelliği kayboluyor insanın kiloyla beraber . O yüzden vermeliyim .. vermelyiz kilo kimseye yakışmıyor bence .
Çok geçmiş olsun canım büyük şeyler atşatmış sın kesinlikle kilo berbat birşey ve vericez merak etöe 2-3 aya 69 olucaz ben inanıyorum yeterki isteyip azmedelim

Çok geçmiş olsun canım büyük şeyler atşatmış sın kesinlikle kilo berbat birşey ve vericez merak etöe 2-3 aya 69 olucaz ben inanıyorum yeterki isteyip azmedelim

Ben de inanıyorum bundan 2 sene önce 82 idim 70 e geri inmiştim şimdi neden ollmasın 76 dan 69 a inmiştim geçen sene de . Bu sene de yine 80 den 69 a ineceğim 69 dan 65 e :)

Ben de inanıyorum bundan 2 sene önce 82 idim 70 e geri inmiştim şimdi neden ollmasın 76 dan 69 a inmiştim geçen sene de . Bu sene de yine 80 den 69 a ineceğim 69 dan 65 e :)
Bende bu kış 3 ayda 83 den 69 inmiştim sonra 3 ayda 80 oldum şimdi gene 69 olm yoluna girdim :D

Back