• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

:KK53:

tamam cnm anlaştık doğru diyosun sen bana öyle demeseydin ben kalkıpta yürümezdim en azından basenler bacakalr çalıştı :)))

yürürken de tv den dizi izledim daha da keyifli oldu yürümek zaten izlicektim hem izledim hem yürüdüm ya benim iştahımda artma oldu sanki
ben yine diyetle ilgili bişeler okumam lazım öyle de motivasyonumu sağlıyorum diyet dergilerim var zamanında onalr sayesinde kg vermiştim olmazsa yarın onları d aokuyayım
sabah annemi tekrar hastaneye götürecem klasik kontroller
öğleden sonra yürürüm yine inş :))

yürürken de tv den dizi izledim daha da keyifli oldu yürümek zaten izlicektim hem izledim hem yürüdüm ya benim iştahımda artma oldu sanki
ben yine diyetle ilgili bişeler okumam lazım öyle de motivasyonumu sağlıyorum diyet dergilerim var zamanında onalr sayesinde kg vermiştim olmazsa yarın onları d aokuyayım
sabah annemi tekrar hastaneye götürecem klasik kontroller
öğleden sonra yürürüm yine inş :))
Geçmiş olsun cAnım

Sağol cnm evde hazır da yemek yoktu ben de fotoğraftakini yaptım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    155,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu sabah tartıldım ben de 65.1iken65.3çıktım sadece 200grm almışım ben 66falan olmuşumdur demiştim kendi kendime korkarak çıktım ama şükür çook almamışım

markete gittim türk kahvesi kalmamaış :))
elim tatlılara güllaçlara gittig eldi ama ben naptım hurma aldım :)))))
kahveyle yiyorum tatlı niyetine
fotoğrafına yollayacam

dinelniyorum ben de şimdi sana kalkıp 15.45 te yürüyüşe geçip 4 km yine yürücm cnm sonrada biraz evi süpürür yemek yaparım akşama :))
bugun markette bir de yulafın kuru meyvelisi vardı o nuda alacaktım almadım evdekiler bitsin diye
antalyaya giderken tam teşkilatlı gidecem baskülümü yulafımı sauna şortumu or da da bol bol yürücem ve yüzecem daha fit olcam

bak hava güzel olunca bende ii oluyorum

markete gittim türk kahvesi kalmamaış :))
elim tatlılara güllaçlara gittig eldi ama ben naptım hurma aldım :)))))
kahveyle yiyorum tatlı niyetine
fotoğrafına yollayacam
Aferin benimde babamın dükkanı var envay çeşit abur cubur var benimde elim gitti geldi sonra aklıma keşdi bi arkadaşıma söz vermiştim bir hafta cıs birşey yemicem diye hemen geri koydum :)

Back