Bu dilara koçağı çok beğeniyorum :)
yok yok sabahları mutlaka 1 dilim ekmek yicm kararım kesin belki de benden kasla su gitti bundan sonra belki yağ gider
daha yürüyüş yapamadım oturuyorum ben de birazdan kalkarıma rtık
Bende birazdan leslie yapıcamyok yok sabahları mutlaka 1 dilim ekmek yicm kararım kesin belki de benden kasla su gitti bundan sonra belki yağ gider
daha yürüyüş yapamadım oturuyorum ben de birazdan kalkarıma rtık
Yok yok nolıcak :)hurmadan bişey olmaz heralde
Sadece yoğurt ve hurmamı yiyorsun 2 günde yarım kilo harikaaakızlaar ben her sabah yogurt ve hurma yiyorum 2 günde yarım kilo vermişim :) herkese tavsıye ederm müthiş bagırsak calıstryr
sabah hurma yogurt öğlen 3 yumurta domates az peynir aksam az yemek hurma yogurt biraz badem biraz fındık yedm bi de dün kacamak yapıp börek yedim yaa ama yne de yarım kılo gitmiş inanamadm 7 hurma 1 kase yogurt gülben ergen diyetymiş :)Sadece yoğurt ve hurmamı yiyorsun 2 günde yarım kilo harikaaa
7 hurma ne kızsabah hurma yogurt öğlen 3 yumurta domates az peynir aksam az yemek hurma yogurt biraz badem biraz fındık yedm bi de dün kacamak yapıp börek yedim yaa ama yne de yarım kılo gitmiş inanamadm 7 hurma 1 kase yogurt gülben ergen diyetymiş :)
tek yön değil ki kuşum öğlen yyrm sabah ve aksam yemekten once yedgm için bağırsaklarım calısıyo kilo veryrm daha önce de isveç diyeti yapmstm 9 kilo vermstm 2 haftada 3 yıl oldu daha yeni geri aldım o da sürekli fast food yemekten :) survivor izlyrz o gun ne yemek kazandılarsa ertesi aksam gidip yyrz7 hurma ne kızbalım böyle tek yönlü diyetler verdirir ama bin katını alırsın
Gerci doğrutek yön değil ki kuşum öğlen yyrm sabah ve aksam yemekten once yedgm için bağırsaklarım calısıyo kilo veryrm daha önce de isveç diyeti yapmstm 9 kilo vermstm 2 haftada 3 yıl oldu daha yeni geri aldım o da sürekli fast food yemekten :) survivor izlyrz o gun ne yemek kazandılarsa ertesi aksam gidip yyrz
kızlaar ben her sabah yogurt ve hurma yiyorum 2 günde yarım kilo vermişim :) herkese tavsıye ederm müthiş bagırsak calıstryr
sabah hurma yogurt öğlen 3 yumurta domates az peynir aksam az yemek hurma yogurt biraz badem biraz fındık yedm bi de dün kacamak yapıp börek yedim yaa ama yne de yarım kılo gitmiş inanamadm 7 hurma 1 kase yogurt gülben ergen diyetymiş :)
KAhvaltım:2 dilim kızarmış ekmek,lor,2 zeytin
Domates,salata,adaçayı
Öğle:kabak yemeği,çorba,cacık,kepek ekmeği
Ara:5 tane erik
Akşam:kabak yemeği,çorba,cacık,kepek ekmeği
Ara:maden suyu,1 dilim kavun
1 ç.b karışık çerez
3.5 litre su[/
cnm gayet ii gidiyosun tebrik ediyorum seni ben daha akşam için bişey yemedim oğlumla eşimi bekliyorum yedikten sonra yazarım cnm
Tamam canım
KAhvaltım:2 dilim kızarmış ekmek,lor,2 zeytin
Domates,salata,adaçayı
Öğle:kabak yemeği,çorba,cacık,kepek ekmeği
Ara:5 tane erik
Akşam:kabak yemeği,çorba,cacık,kepek ekmeği
Ara:maden suyu,1 dilim kavun
1 ç.b karışık çerez
3.5 litre su
Benim de yapasım yok cnmBugün çok uykuluyum spor yapasım yoksabah uykumu alamadım ondan heralde
yok canm yapmıyorumardından kahvaltı yapıyor musn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?