- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- 248
ben mantıdan sonra akşam birşey yemicemEvet bugün öyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben mantıdan sonra akşam birşey yemicemEvet bugün öyle oldu
Çok güzel dengelemiş olursungudengelenmiş o: 40075499 .!.:ben mantıdan sonra akşam birşey yemicem
umarım gece cozutmamÇok güzel dengelemiş olursun
Teşekkürler cnmBügün lü menün çok iyi canım afiyet olsun
hayırdır canım neden uykun kaçtı?Saat 5 de yatıp 8 de kalka bilirim ben böylede bir yeteneğim var
şimdi fragmanını izledim,keyifli gözüküyor..ben de bugün izlerimBana masal anlatma filminin izledim harika bir film sizde mutlaka izleyin
Karın ağrım vardı o hiç uyutmadı film süper ara ara komedi ara ara dram ama çok eylenceli bnde çok aradım audrey hepburn ün filmlerini bi tane bulamadım internet hiç bi sayfada açılmıyorsimvarfdost: 40084010 .!.:hayırdır canım neden uykun kaçtı?
şimdi fragmanını izledim,keyifli gözüküyor..ben de bugün izlerim
geçmiş olsun canım.. reglin yaklaşıyordur.. aynı zamanda farkli ilaçlara başladık,bakalım hangimiz daha önce olucak :)) evet eglenceliye gözüküyor,bugün izlerim filmi :)Karın ağrım vardı o hiç uyutmadı film süper ara ara komedi ara ara dram ama çok eylenceli bnde çok aradım audrey hepburn ün filmlerini bi tane bulamadım internet hiç bi sayfada açılmıyor
Teşekkürler cnmgeçmiş olsun canım.. reglin yaklaşıyordur.. aynı zamanda farkli ilaçlara başladık,bakalım hangimiz daha önce olucak :)) evet eglenceliye gözüküyor,bugün izlerim filmi :)
http://www.indirmedennfilmizle.net/...fast-at-tiffanys-1961-turkce-dublaj-izle.html
burdan izlesene seçenekleri de fazla bir olmazsa öteki olur ve umarım izleyebilirsin
hatta ben de şimdi açtım izliyorum..müzikleri ne kadar güzeelll
Güneş çok iyi geldi bana temizlik yaptım,spor yaptımNe güzel yapmışsın canım. Bende akşam yürüyüş yapmayi düşünüyorum.
Teşekkür ederim ahh ahh keşkeAyy burda da mamalar varmis :)
Diyet gunluklerinde mamalarin derdiydeyim.
Ama.napim sizde guzel guzel sunumlar yapmasaymissiniZ
Aciktim bende simdi
Baktim evde hep cıss seyler var 2kabagim vardi
Soganla onu soteliyorum ekmeksiz yerim
Boyle tereyaglari iskenderleri yesek kilo almasak falan