• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Yemek enfes görünüyor :kk77: Ama light da olsa kola içmeni olumlu bulmuyorum bak 21 gün birşeyi yemedikten sonra insanın canı istemez miş dene bir bizim dolaptada var ama soğudım sevmiyorum kolayı :63:

içim yandı yaa dün de içmiştim bugunde tavuklu salata yaptım cnm akşama yulaf yoğurt inş .yni yedim ya yemeği acıkırmıyım bilmem

bugun spor yapamıcam valla yoruldum daha akşama oğlumla eşime yemek yapcam :) biraz dinlenimde 4 gibi başlarım yapmaya

içim yandı yaa dün de içmiştim bugunde tavuklu salata yaptım cnm akşama yulaf yoğurt inş .yni yedim ya yemeği acıkırmıyım bilmem

bugun spor yapamıcam valla yoruldum daha akşama oğlumla eşime yemek yapcam :) biraz dinlenimde 4 gibi başlarım yapmaya
Ben öğle yemeğimi yaptım yedirdim ama akşamı kara kara düşünüyorum :D

İyi fikir bak yaparım belki
Patlıcanaltı kızarttım şimdi arasına lüçük kıymalat koydum rn son salçalı sos yapıp fırında pişirecem yanına da pilav

Tabii ben hakkımı yarın öğlen yicem

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    160,1 KB · Görüntüleme: 73
  • image.jpg
    image.jpg
    156,2 KB · Görüntüleme: 90
Patlıcanaltı kızarttım şimdi arasına lüçük kıymalat koydum rn son salçalı sos yapıp fırında pişirecem yanına da pilav

Tabii ben hakkımı yarın öğlen yicem

akşam yemeğim hazır sayılır :)) çay demlemiştim şimdi de çay molası :))

kızarttığından sen akşam sakın yeme sabah kahvaltısında yersin ok mi

kilo vermek için sen neler yapıyosun anlatabilir misn motive oluruz belki çok sevinirim sende yediklerini paylaşırsan nerden yazıyosun boy kilo yaş
Benim boyun 170 canım su an ki kilom 71 . Bu yOla 86 ile çıktım tam bir sene oldu bu yoldayım Hedefim 60 . Doğum kiloları hepsi 22 aylık bir oğlum var evlendiğim De64 kiloydum . Aslında bayadır dikkat etmiyorum spor yapamıyorum canım hiç birley istemiyor nedense.ben Herşeyden az az yiyerek verenlerdenim dönem dönem çeşitli sporlar Yaptım genellikle yürüyüş Yaptım her yere giderken ama tekrar toparlanamıyorym canım be oldu bilmiyorum bana

O kola mı inanamıyorum canım diyet için değil ama kıla çok Zararlı bir içeçek be kilo vermenin en büyük engeli . Ben kolayıma sadece hamburgerin yanında tüketimim oda ay da bir kez Hayatım dan çıkarytımböyle Zararlı seyleri sen de içme lütfen canım

tamam cnm içmemeye çalışırım doğru söylüyosun hayatımdan çıkartmam lazım biliyorum ama yaz gelince dayanamıyorum :)

Benim boyun 170 canım su an ki kilom 71 . Bu yOla 86 ile çıktım tam bir sene oldu bu yoldayım Hedefim 60 . Doğum kiloları hepsi 22 aylık bir oğlum var evlendiğim De64 kiloydum . Aslında bayadır dikkat etmiyorum spor yapamıyorum canım hiç birley istemiyor nedense.ben Herşeyden az az yiyerek verenlerdenim dönem dönem çeşitli sporlar Yaptım genellikle yürüyüş Yaptım her yere giderken ama tekrar toparlanamıyorym canım be oldu bilmiyorum bana

çok iyi vermişsin bence tebrik ediyorum cnm seni bence görüntü olarak düşünüyorum boyun ile kilon aynı çook değil tabii 60 olsan süper olur verirsin yine ya vucudumu şook etmek gerekli acaba

Ay canım çok sağol ya yaptım kızartma yediler çok sevdiler oyyy midem kazınıyor bende yulaflı yoğurdumu hazırlayayım :D

Back