Harikasın ya azmine hayranım
1 tane yedikten sonra hiç birşey olmazben kendi vucudumu çözdüm beni kilo aldıran ekmek hamurlu yiyecekler,
sütlü tatlı helva falan kilo yapmıyorda ekmek yediğim anda şişiyorum
bişey olmaz cnm ya ye öğleni azalt regl dönemi berbat zaten
öğleden sonra annemi doktora götürecem oğlumda kreşte
çıkmadan önce tekrar yulaf yicm
akşama da bakacam
canımın istediği bişey var ama hastane dönüşü yapabilirim canım çok istiyor sigara böreği :))) 1 tanecik yemeyi düşünüyorum :)))
1 tane yedikten sonra hiç birşey olmaz
Ben de sabah kahvaltısını çok sevdiğimden zorlanıyorum boşver biz sadece akşamları yeriz(gerci ben bugün ara öğünde yedim napiim canım çekti)
Boşver akşam yiyoruz zaten bide sabah yemeye gerek yokiyi yapmışsın ara öğünde de iyi gider
sabahları yumurta peynir zeytin klasik kahvaltı olmazsa yapamıyorum akşamalrı en güzeliii yulaff valla sabah baydı yanii :))
Boşver akşam yiyoruz zaten bide sabah yemeye gerek yok
Kesinlikle ben kuru meyvede atıyorum içinemmmm canım çekti oyy bende çok yoruldum ya cam siliyorum bu arada adın ne hiç tanıtmadıl kendimizi
Benimde rabia kocaelideyim adını çok seviyorum deryaadım derya cnm ankaradayım senin :))
Benimde rabia kocaelideyim adını çok seviyorum derya
Bende çaya hiç düşkün değilim ya ama 1 gün sütlü kahve içmessem bende sinir yapıyormemnun oldum rabia teşekkür ederim :))
başımın ağrısı geçmedi 2.çayı demliyorum valla
Bugün menüm çok kötü çok yedim bugün çok
Kahvaltı:haşlanmış yumurta,peynir,domates,salata,1 ince dilim tahin helvası,2.50 kepek ekmeği
Ara:hurma,kuru kayısı,1 kase yuşaflı yoğurt
Öğle:çorba,salata,kepek ekmeği
Ara:sütlü kahve,ceviz,kuru üzüm,kuru kayısı,1 kase dolusu çerez
Akşam:yok
3.5 litre su
Bende çaya hiç düşkün değilim ya ama 1 gün sütlü kahve içmessem bende sinir yapıyorçayı şekerlimi içiyosun bem 5 aydır çayı kahveyi şekersiz içiyorum
OlmAdı4 küçük dilim karpuz yedim şimdi de(
OlmAdıbu saatte hiç olmadı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?