80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Bence en güzeli sabah 1 gün yulaf bir gün kahvaltı olsun ama her akşam yulaf olsun

ben de onu diyorum işte süperr olur bence yulafta sağlıklı da bıkmamak için diyorum bana tadı hiç kötü gelmiyor .yoğurtla yiyorum ya içim ferahlıyor

yarın ben başlıyorum yulafla:)

süperrrr ötesiii olmuş cnm ya bende yarın fotoyu koyacam bugun çektim aslında bilgisayara aktardığım kabloyu bulamadım.ama tlfmdan girersem yayınlarım yarın yaparım artık

sen bu menüyle haftada 2 kilo rahat veririsin cnm menün çok sağlıklı cnm harikaa olmuşşşş

Ay bi şe itiraf edicem dedin ya yemen aklıma acaba diyetimi bozdu geldi bence cumaya kadar 63 olursun canım harikasın y

yok cnm ya bozarmıyım hiç kilo verdikçe hoşuma gidiyorr vlla olmayan kot pantolonumu denedim bugun rahat oldu sadece popo kısmı dar oluyor dar sevmediğim için
dahada vermem gerek motivasyon bende hat safhada :))

Çok mutlu ediyorsun beni

Çok mutlu ediyorsun beni

doğruları söylüyorum cnm sen sağlıklı olanı yapıyosun
senin menüne bakarken bende eksikliği farkettim
ben çok ara öğüne yer vermiyorum vermem gerekli aslında cnm
vucudu aç bırakmamak gerek uzun süre
tabii bir de suu kalkayımda yarım litre su içeyim şimdi :))

yok cnm ya bozarmıyım hiç kilo verdikçe hoşuma gidiyorr vlla olmayan kot pantolonumu denedim bugun rahat oldu sadece popo kısmı dar oluyor dar sevmediğim için
dahada vermem gerek motivasyon bende hat safhada :))
Sayende benimde hat safada bu gün komşu doşma getirmiş yimedim hııııhh

Hadi iç bakalım bemcede ara öğün az yapıyorsun günde mutlaka 2 öğün yapmalısın

Sayende benimde hat safada bu gün komşu doşma getirmiş yimedim hııııhh

öğlen yeseydin ya bişey olmazdı önemli olan akşam bizim için öğlen abartmadan ye bişey olmaz ki cnm ben bugun yine bamya yedim ekmek yok sadece

bir de yemekleri sadece tek çeşit yiyelim

sebzeyse yoğurt mesela
etse salata yoğurt
yemek çeşiti olunca çook yiyoruz tek çeşit yemek iyi bence

Ben bir diyetisyenden duymuştum çeşit olmalı fakat az miktarda tıka basa doyuyorsun hem göZün hem nefsin

dengelersin ozaman ben şimdi kaçıyorum yürüyeyim :))
Tamam canım bugün cam silicem cam silmek hayli yoruyor spor oşmuş olur hem banada iyi yürüyüşler hava tam kulaklığı takıp yürüyüş yapmalık ama ben uzun bir süre spor yapamicam çok işlerim var temizlik yapmam gerek

yürüdüm valla 4 km 53 dk yürüdüm yavaş yürüdüm bugun,
elma yiyorum şimdide ara öğün

Bugün bana bi haller oldu regl olcam galiba ara öğün yaptım hurma ve kayısı yedim şimdi daha iyiyim hıııhhh dırun orda sizi pîs helvalar,reçeller

Bugün bana bi haller oldu regl olcam galiba ara öğün yaptım hurma ve kayısı yedim şimdi daha iyiyim hıııhhh dırun orda sizi pîs helvalar,reçeller

ben kendi vucudumu çözdüm beni kilo aldıran ekmek hamurlu yiyecekler,
sütlü tatlı helva falan kilo yapmıyorda ekmek yediğim anda şişiyorum
bişey olmaz cnm ya ye öğleni azalt regl dönemi berbat zaten
öğleden sonra annemi doktora götürecem oğlumda kreşte
çıkmadan önce tekrar yulaf yicm
akşama da bakacam
canımın istediği bişey var ama hastane dönüşü yapabilirim canım çok istiyor sigara böreği :))) 1 tanecik yemeyi düşünüyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…