• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Sağlıklı olan haftada 1 kilo benimde hedefim 1 kilo ayda 4 kilo eder 2 ayda 8 kilo 2 buçuk ayda 10 kilo :KK71: Ay hadi inşallah

verecez verecez cnm irade beynimize dur dicz başka türlü olmaz çünkü bugun spor yapmadım ama yarın yapacam yinee

akşamları yediklerimizi düzenli bildirirelim cuma günüde sabah kilolarımızı

ben yemeğimi yedim günü kapattım

sabah : patatesli omlet,
4 zeytin,
2 yeşil biber 2 dilim peynir,
hiç ekmek yok,

ara : türk kahvesi,

öğlen : 6 yemek kaşığı bamya yemeği,
1 kase yoğurt,

ara : 1 kurabiye,
şekersiz çay,
5 tane yer fıstığı

akşam : 4 yemek kaşığı yoğurt,
3 tatlı kaşığı yulaf ve çok az kuru üzüm hepsini karıştırdım yedim.

1 litre su( yatana kadar daha içerim su ve soda)

spor yok bu kadar işte zayıflamak istiyoruuuuummm :KK6::KK54:

yulafla yoğurdu tavsiye ederim o kadar iyi geliyor ki karnın kuş gibi rahatsız eden bişey olmuyor dün akşam menemen yedima z ama nasıl rahatsız etti

çoook kararlıyımmm çokkk verecem inanaıyorum 60 kg ya düşecem inş

Kahvaltım image.jpg

Ara:(çok saçma oldu) image.jpg

Öğle: image.jpg
Ara:sütlükahve ve kuru üzüm
Akşam:1 kase(büyükçe) tarçınlı yoğurt
4 litre su :D

yulafla yoğurdu tavsiye ederim o kadar iyi geliyor ki karnın kuş gibi rahatsız eden bişey olmuyor dün akşam menemen yedima z ama nasıl rahatsız etti

çoook kararlıyımmm çokkk verecem inanaıyorum 60 kg ya düşecem inş
İnşallah canım sen yuşafı pişiriyormusun pişince harikaa oluyor

akşam az yemişsin süperr yaa tebrik ediyorum tarçın şeker isteğini yok eder yoğurt desen süperr :))

bugunkü menünü şimdiye kadar yazdığın menülerin en güzelii gerçekten bakkk
Ay çok mutlu ettin beni sayende canım çok motive ediyorsun beni

yoo hiç pişirmedim nasıl yapıyor anlatır mısn pişirinc e nasıl yicem
3 kaşık yuşaf yarım bardak su 2-3 kaşık süt kısıl ateşte cezvede pişiyor azcık tarçınla harika olur sonra 1 kaseye 1 bardak süt ve bu lapa haline gelmiş yulafı dokuyorsun yarım porsiyon meyvede doğradın mı ohhh yemede yanında yat :KK70:

Ay çok mutlu ettin beni sayende canım çok motive ediyorsun beni

gerçekleri söylüyorum cnm gerçekten az yemişsin böyle yersen haftada 2 kg bile veririsin önemli olan sabah öğle biraz daha az akşam daha daha az
halledecez kiloları merak etme bende foto yollamaya çalışırım yediklerimin :)) iyi oluyor böyle

gerçekleri söylüyorum cnm gerçekten az yemişsin böyle yersen haftada 2 kg bile veririsin önemli olan sabah öğle biraz daha az akşam daha daha az
halledecez kiloları merak etme bende foto yollamaya çalışırım yediklerimin :)) iyi oluyor böyle
Yolla yolla topiğimize renk gelir :KK50:

Back