şimdi 80 kg musun cumaya kadar 1 kilo gidececk ok bende 65.9 dum benim de 1,5 ile 5 kilo vermeliyim okTamam benim hedefim 79 çok haklısın bu pis kilolalar gitmeli aciiiiil
startı verdik ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi 80 kg musun cumaya kadar 1 kilo gidececk ok bende 65.9 dum benim de 1,5 ile 5 kilo vermeliyim okTamam benim hedefim 79 çok haklısın bu pis kilolalar gitmeli aciiiiil
1.5 ile 2 yazacaktım yahuuşimdi 80 kg musun cumaya kadar 1 kilo gidececk ok bende 65.9 dum benim de 1,5 ile 5 kilo vermeliyim ok
startı verdik ozaman
Verdik cumaya kadar sen 64 bem 79 olucam Benim tam 10 kilom var vericeeeeeeemşimdi 80 kg musun cumaya kadar 1 kilo gidececk ok bende 65.9 dum benim de 1,5 ile 5 kilo vermeliyim ok
startı verdik ozaman
Verdik cumaya kadar sen 64 bem 79 olucam Benim tam 10 kilom var vericeeeeeeem [
tamam anlaştık
Sağlıklı olan haftada 1 kilo benimde hedefim 1 kilo ayda 4 kilo eder 2 ayda 8 kilo 2 buçuk ayda 10 kilo Ay hadi inşallah1.5 ile 2 yazacaktım yahuu
Sağlıklı olan haftada 1 kilo benimde hedefim 1 kilo ayda 4 kilo eder 2 ayda 8 kilo 2 buçuk ayda 10 kilo Ay hadi inşallah
Tamam canımverecez verecez cnm irade beynimize dur dicz başka türlü olmaz çünkü bugun spor yapmadım ama yarın yapacam yinee
akşamları yediklerimizi düzenli bildirirelim cuma günüde sabah kilolarımızı
Tamam canım
yulafla yoğurdu tavsiye ederim o kadar iyi geliyor ki karnın kuş gibi rahatsız eden bişey olmuyor dün akşam menemen yedima z ama nasıl rahatsız etti
çoook kararlıyımmm çokkk verecem inanaıyorum 60 kg ya düşecem inş
İnşallah canım sen yuşafı pişiriyormusun pişince harikaa oluyoryulafla yoğurdu tavsiye ederim o kadar iyi geliyor ki karnın kuş gibi rahatsız eden bişey olmuyor dün akşam menemen yedima z ama nasıl rahatsız etti
çoook kararlıyımmm çokkk verecem inanaıyorum 60 kg ya düşecem inş
İnşallah canım sen yuşafı pişiriyormusun pişince harikaa oluyor
KahvaltımEki Görüntüle 1544364
Araçok saçma oldu)Eki Görüntüle 1544369
Öğle:Eki Görüntüle 1544370
Ara:sütlükahve ve kuru üzüm
Akşam:1 kase(büyükçe) tarçınlı yoğurt
4 litre su
KahvaltımEki Görüntüle 1544364
Araçok saçma oldu)Eki Görüntüle 1544369
Öğle:Eki Görüntüle 1544370
Ara:sütlükahve ve kuru üzüm
Akşam:1 kase(büyükçe) tarçınlı yoğurt
4 litre su
Ay çok mutlu ettin beni sayende canım çok motive ediyorsun beniakşam az yemişsin süperr yaa tebrik ediyorum tarçın şeker isteğini yok eder yoğurt desen süperr :))
bugunkü menünü şimdiye kadar yazdığın menülerin en güzelii gerçekten bakkk
3 kaşık yuşaf yarım bardak su 2-3 kaşık süt kısıl ateşte cezvede pişiyor azcık tarçınla harika olur sonra 1 kaseye 1 bardak süt ve bu lapa haline gelmiş yulafı dokuyorsun yarım porsiyon meyvede doğradın mı ohhh yemede yanında yatyoo hiç pişirmedim nasıl yapıyor anlatır mısn pişirinc e nasıl yicem
Ay çok mutlu ettin beni sayende canım çok motive ediyorsun beni
Çok teşekkürler şuan çok mutlu oldumbence menü harika cnm hergün böyle az yesen kesinlikle veririsin ara öğün saçma olmamaış ki benim en sevdiğim menü
Yolla yolla topiğimize renk gelirgerçekleri söylüyorum cnm gerçekten az yemişsin böyle yersen haftada 2 kg bile veririsin önemli olan sabah öğle biraz daha az akşam daha daha az
halledecez kiloları merak etme bende foto yollamaya çalışırım yediklerimin :)) iyi oluyor böyle