3 kaşık yuşaf yarım bardak su 2-3 kaşık süt kısıl ateşte cezvede pişiyor azcık tarçınla harika olur sonra 1 kaseye 1 bardak süt ve bu lapa haline gelmiş yulafı dokuyorsun yarım porsiyon meyvede doğradın mı ohhh yemede yanında yat
Sen hiç merak etme canım ben hep burda yanındayım aman sen benim gibi yapma ben abla gittim 26 gün kaldım 3 kiloyla zor geldim dahada alırdım spor yapmasaydımoooooo yarın akşam denicem süperrrr ozaman
benim korkum ne biliyo musun ayın 14 ünde antalyaya gidecem eylüle kadar yokum k.validelerin yanına orda çoook yersem k.validnin ymeklri çok güzel hamur işlri bol bol
orda irademi ve nefsimi terbiye etmem gerekiyor
orda da artık desteklerini bekliyorum :))
Sen hiç merak etme canım ben hep burda yanındayım aman sen benim gibi yapma ben abla gittim 26 gün kaldım 3 kiloyla zor geldim dahada alırdım spor yapmasaydım
Hiç duymadım enterasan artık akşamları en hafif şeyler yicez bende yulaf alayım canımı çektirdinorda yürürrüm bol bol deniz acıktırıyor ya ucunu kaçırırsam yandım valla
o kadar müsaitim ki kilo almaya artık destek atarsın bana :))
bu arada yulafa baktım pişirdikten sonra lor da ilave edilebiliyormuş ozamanda böreği andırıyormuş.yoğurt ve pul biber de atarsan mantıyı andırıyormuş aslında denemek lazım akşamları
Hiç duymadım enterasan artık akşamları en hafif şeyler yicez bende yulaf alayım canımı çektirdin
Söz bak sana bu günden daha iyi menülerim olucakal canım bence de etinin litatifini al metro groslarda daha değişikleri var ordan da alabilirsin.aslında karbonhidrat fazla ama akşamları 3 tatlı veya 3 tatlı kaşığını geçirmemeliyiz.
bence akşam yoğurtlu yulaf üzrin miss gibi çilek muz ve tarçıınnn mükemmellllll
bak bir de böyle dene cumaya kadar tartıda görünce şaşıracaksın
ama diğr öğünlrin bugunkü gibi olacak :))
Söz bak sana bu günden daha iyi menülerim olucak
Immm çok güzel tarifler demeyelim bunları2 ton balığını 100 gr yulaf ile karıştırın üzerine biraz havuç rendeleyip nar ekşisi sıkın.Alın size hem 30gr civarı protein içeren ve 60 gr karb içeren bomba :)
bak yulafla başka bişey daha buldum
Immm çok güzel tarifler demeyelim bunları
Biliyorum bu siteyi bir zamanlar deli gibi kalori hesaplıyordum bağımlılık olmuştu sonunda bir arkadaşımın desteğiyle bıraltımhttps://www.diyetkolik.com/kac-kalori/yulaf-ezmesi/
bu sitede de yulaf ezmesinin kaç kalori olduğunu hesaplıyosun
Bende bugün alıcam yulaf akşam yeriz hepimizKizlar ben de aksam yulaf yemeyi düşünüyor dum. Tariflerinizi begendim....
denemeyi dusunuyorum
Kizlar ben de aksam yulaf yemeyi düşünüyor dum. Tariflerinizi begendim....
denemeyi dusunuyorum
Bende bugün alıcam yulaf akşam yeriz hepimiz
Ay bi şe itiraf edicem dedin ya yemen aklıma acaba diyetimi bozdu geldi bence cumaya kadar 63 olursun canım harikasın ybende bugün migrostan aldım valla etinin sadesini ama meyveliler bayat olabiliyor daha önceden denediklerim birde corn flakes gibi oluyor sade yulaf aldın umarım.
benim bugun kü menüm;
sabah;
1 yumurta
zahetrli zetyinli domatesli salata,
yarım dilim ekmek( aslında yemicektim sonra yediğim için ekmek kızdım kendime)
3 küçük dilim peynir
öğlen :
1 kase işkembe çorbası
6 yemek kaşığı yine bamya
ara: çay ve etinin tartları varya küçük bitane yedim,
akşam : yoğurt yulaf ve üzerine 2 adet kaysı doğradım.
şimdilik 1.5 litre su ama yarım litre daha açacam
bir de bişey itiraf edecem cnm
ben bugun dayanamayım tartıldım hani 65.9 dum ya 65.3 olmuşumçooook mutluyum ya ama cunaya kadar tartılmıcam söz :)))
45 dk 4 km yürüdüm koşu bandında delim gibi ter attım
Bence en güzeli sabah 1 gün yulaf bir gün kahvaltı olsun ama her akşam yulaf olsunkızlar bide benim şöyle bir planım var internetten de araştırdım yulaf diyeti
sabah akşam sütlü veya yoğurtla yulaf akşam protein haftada 4 kilo verdiyior.
tabii haftada 4 kg sağlıklı değil bence biz bunu şöylemi uygulasak ;
1 gün sabah öğlen normal yiyelim akşam yulaf yoğurt veya siz nasıl yaparsanız.
sonraki gün sabah öğlen yulaf akşam protein bence çook sağlıklı olur ben bugun normal yedim sabah öğlen
yarın da sabah öğlen yulaf yoğurt akşamda köfte veya tavuk yemeyi planlıyorum
sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?