Menü çok kötü değil kuzu bakalım yarın tartıda ne gircez offf pofff[QUOTçok kderyaefem, post: 41003652, member: 679803"]selam kızlar sabah ve öğleyi yazmıştım ama ben de artık bugunden itibaren bütün gün ne yediğimi akşam yazarım.
Öğleden sonra mc donalsdan 1 dondurma
akşam:
4 yemek kaşığı et kavurma
yarım dilim kepek ekmekği
2 bardak light cola,
3 kaşık yoğurt
1.5 litre su
1 adet soda
1 orta şekerli türk kahvesi :))
spor yok ama ev temizliği yaptım bugunde sporum eksik offf off
Menü çok kötü değil kuzu bakalım yarın tartıda ne gircez offf pofff
Menün gayet güzel cnmkızlar merhabaaaa dün ben giremedimmmm
sabah:1salatalık 1 domates 2 çarliston biber 1dilim ekmek 1bardak şekersiz çay
öğlen:4 adet yaprak sarma 1 dilim börek
akşam: 6yemek kaşığı nohut 1bardak ayran
kızlar ara öğün falan yapamadım bu yediklerimide bildiğiniz ayak üstü ağzıma tıktım dün mevlüdümüz vardı sabah tartılmayıda unuttum hiç uyumadım gibi bişey evdekilei acile götürüp durduk dün akşam birini getiriyoz birini götürüyoz yükseldi tansiyonlar hava çok bunaltıcıydı bide terasta güneşin altında oturup yaptığım kahveleri içtilergece 1di yattım 6 da kalktım bugün akşam olurmukineeee
ama şuan okadar açımki anlatamam :) mesaiye başladım ve saatın 9 olmasını dört gözle bekliyorum :)Menün gayet güzel cnm
Bende çooook açım hemen kahvaltı yapmak istiyorumama şuan okadar açımki anlatamam :) mesaiye başladım ve saatın 9 olmasını dört gözle bekliyorum :)
ben tartılsam kesin 80 öçıkarım heralde bide bu hafta düşük yaptım bana siyah üzümü dayadılar ye ye diye strestende bayağı yedim şu 10 kiloyu almayaydım iyiydi :)Ben tartıldım 78.7 (tuvalete çıkmadan) +1.3 kilo ooooof
Bendeben tartılsam kesin 80 öçıkarım heralde bide bu hafta düşük yaptım bana siyah üzümü dayadılar ye ye diye strestende bayağı yedim şu 10 kiloyu almayaydım iyiydi :)
Ben tartıldım 78.7 (tuvalete çıkmadan) +1.3 kilo ooooof
off off bizim metobolizmada sorun var biraz şaşırtmamaız gerekli sanırım acıya mı yüklnsek napsak yada bir diyetisyene gidecez daha önceden gitmiştim ama devamını getirmedim(
Of moral bozukluguyla çok kötü bi kahvaltı yaptım yok yoktu off offfdbozukluğuyla st: 41007124 .!.:sıkma canını hafta başındayız hedef koyalım ya haftada 1 kiloda mı veremiyoruz bize çok ayıp alırken almasını biliyoz da neden veremiyoruz bugunden itibarennn verecez kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?