• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

vercez kilolarımızı yine en az 400 grm yarın herkes yazsın sabah yine kilosunu azmin elinden hiç bişey kurtulamaz bazen elim gereksiz yicekelre gidince diyorum ki kendi kendime bugune kadar zaten yedin kilon bellei bu seferde yeme diyorum sonra elimi geri çekiyorum kafada bitirelim kızlar ve ara öğün yaparsak belkide daha ii olur metobolizması çalışmayanalrın az ve sık yemesi gerekliymiş.bir de benim yağlar popo ve basennnn en zor eritilen yerler sanki :(((

ya moralmanim sıfır kocam evde uyuyo ben bugün çalışıyorum hemde ofis okadar sessizki sıkıntıdan patlicam arkamdaki dolapta koca paket gofret var şeytan al onu birde film aç izle dio :KK17::KK17::KK17:

hayrrr sakınnn hemen nescafe yap kendineee şekersiz unut gofretler yersen sabah tartıda fazlılıkalrı görürüsün üstelik şekerli şeyler dha çabuk acıktırıyor ve troidlerini ii gelemzzzzzz sakınn sakınn

Screenshot_2015-05-16-17-07-28.png :D diyet menüler sarmıyo ya kocama sardım :D

deliisin sen yaa yazık adama valla diyet demiyelim dikkat ediyoruz diyelim :))))
ya kız bişey dicem ben sizi bozup hep birlikte kilo almayalımda:) daha bu topiğe girdiğimde tekrardan diyete karar verdim kız şurda kaç saat oldu ama çikolatalar aklımdan çıkmıyo böyle dikkat mi olur :KK47::KK47::KK47: siz beni bu topikten atın :D

bide size komik bişey anlatıcam ben diyetle birlikte sporda yapıodum ip atlamaya falan başladım 2 gün sonra bir ağrı bir ağrı ben soluğu hastanelerde aldım meğersem taş varmış yerinden oynamış ip atlayınca düşürüyomuşum :D kımıldamam sağlığıma zarar valla

ya kız bişey dicem ben sizi bozup hep birlikte kilo almayalımda:) daha bu topiğe girdiğimde tekrardan diyete karar verdim kız şurda kaç saat oldu ama çikolatalar aklımdan çıkmıyo böyle dikkat mi olur :KK47::KK47::KK47: siz beni bu topikten atın :KK70:

ben karar verdiğim zaman kimse beni caydıramaz cnm ne çikolatası ayool böyle kafanda dolaşırsa çikolata falan valla zor zayıflarsın bak sonra hamile kalırsın kiloo üstüne kilo en az 20 kg ekle karışmam

bence kafanda önce gerçkten zayıflamak istiyomuusn oana karar ver sorun değil yazışırız burdan ama kafanda çikolaralar varken zor bu iş cnm

bide size komik bişey anlatıcam ben diyetle birlikte sporda yapıodum ip atlamaya falan başladım 2 gün sonra bir ağrı bir ağrı ben soluğu hastanelerde aldım meğersem taş varmış yerinden oynamış ip atlayınca düşürüyomuşum :KK70: kımıldamam sağlığıma zarar valla

zıpalama cnm ozaman ama hafif tempoda yürüyüş yapabilirsin bence

ben karar verdiğim zaman kimse beni caydıramaz cnm ne çikolatası ayool böyle kafanda dolaşırsa çikolata falan valla zor zayıflarsın bak sonra hamile kalırsın kiloo üstüne kilo en az 20 kg ekle karışmam

bence kafanda önce gerçkten zayıflamak istiyomuusn oana karar ver sorun değil yazışırız burdan ama kafanda çikolaralar varken zor bu iş cnm
kız diyetteyken 4 ay çikonun ç sini sürmedim ağzıma ama şuan regliyim ya canım istiyoo ama ilk günüm yaaa ne bağrıyon :110::110::110::110::110::110::110::110::110::110:

Back