• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

kusura bakmayın arkadaşlar yazamadım internet yoktu.nasılsınız ne yaptınız

Kahvaltım:2 dilim kepek ekmeği
Peynir,domates,salata,2 hurma,ceviz
2 bardak şekersiz çay
Ara:elma
Öğle:bostane 1 kase,patlıcan ezmesi 1 kase,kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,2 tane sarma
Ara:mis kornet çilek ve vanilyalı
Akşam:2 kase ekşili çorba,kepek ekmeği
Sarma,yarım kase yoğurt,biraz bostane
Ara:elma
3 litre su
Spor
30 dk yürüyüş

selam kızlar sabah ve öğleyi yazmıştım ama ben de artık bugunden itibaren bütün gün ne yediğimi akşam yazarım.

Öğleden sonra mc donalsdan 1 dondurma
akşam:

4 yemek kaşığı et kavurma
yarım dilim kepek ekmekği
2 bardak light cola,
3 kaşık yoğurt
1.5 litre su
1 adet soda
1 orta şekerli türk kahvesi :))

spor yok ama ev temizliği yaptım bugunde sporum eksik offf off

[QUOTçok kderyaefem, post: 41003652, member: 679803"]selam kızlar sabah ve öğleyi yazmıştım ama ben de artık bugunden itibaren bütün gün ne yediğimi akşam yazarım.

akşam:

2 bardak light cola,
3 kaşık yoğurt
1.5 litre su
1 adet soda

spor yok ama ev temizliği yaptım bugunde sporum eksik offf off[/QUOTE]
Menü çok kötü değil kuzu bakalım yarın tartıda ne gircez offf pofff :KK43:

[QUOTçok kderyaefem, post: 41003652, member: 679803"]selam kızlar sabah ve öğleyi yazmıştım ama ben de artık bugunden itibaren bütün gün ne yediğimi akşam yazarım.

akşam:

2 bardak light cola,
3 kaşık yoğurt
1.5 litre su
1 adet soda

spor yok ama ev temizliği yaptım bugunde sporum eksik offf off
Menü çok kötü değil kuzu bakalım yarın tartıda ne gircez offf pofff :KK43:[/QUOTE]

birde sanırım benim regl yaklaşıyor fena sinirliyim sabah tartılır tartılmaz yazacam şimdi oğlanı uyutmaya gidiyorum ii geceler hepinize

kızlar merhabaaaa dün ben giremedimmmm
sabah:1salatalık 1 domates 2 çarliston biber 1dilim ekmek 1bardak şekersiz çay
öğlen:4 adet yaprak sarma 1 dilim börek
akşam: 6yemek kaşığı nohut 1bardak ayran
kızlar ara öğün falan yapamadım bu yediklerimide bildiğiniz ayak üstü ağzıma tıktım dün mevlüdümüz vardı sabah tartılmayıda unuttum hiç uyumadım gibi bişey evdekilei acile götürüp durduk dün akşam birini getiriyoz birini götürüyoz yükseldi tansiyonlar hava çok bunaltıcıydı bide terasta güneşin altında oturup yaptığım kahveleri içtiler :KK71::KK71: gece 1di yattım 6 da kalktım bugün akşam olurmukineeee

kızlar merhabaaaa dün ben giremedimmmm
sabah:1salatalık 1 domates 2 çarliston biber 1dilim ekmek 1bardak şekersiz çay
öğlen:4 adet yaprak sarma 1 dilim börek
akşam: 6yemek kaşığı nohut 1bardak ayran
kızlar ara öğün falan yapamadım bu yediklerimide bildiğiniz ayak üstü ağzıma tıktım dün mevlüdümüz vardı sabah tartılmayıda unuttum hiç uyumadım gibi bişey evdekilei acile götürüp durduk dün akşam birini getiriyoz birini götürüyoz yükseldi tansiyonlar hava çok bunaltıcıydı bide terasta güneşin altında oturup yaptığım kahveleri içtiler :KK71::KK71: gece 1di yattım 6 da kalktım bugün akşam olurmukineeee
Menün gayet güzel cnm:KK19:

kızlar günayydınnn

ben sabah 66.9 çıktım tuvalete çıkmadan düne göre - 500 dün biliyosunuz 67.4 çıkmıştım bugun çook şükür motivasyon oldu birbirimize gaz verelim yahuuuu ye ye ye nereye kadar regl dönemim benim 10 gün öncesinden stres ve iştah açılması oluyor benim de kendimi frenlemem lazım

off off bizim metobolizmada sorun var biraz şaşırtmamaız gerekli sanırım acıya mı yüklnsek napsak yada bir diyetisyene gidecez daha önceden gitmiştim ama devamını getirmedim :KK43:(

sıkma canını hafta başındayız hedef koyalım ya haftada 1 kiloda mı veremiyoruz bize çok ayıp alırken almasını biliyoz da neden veremiyoruz bugunden itibarennn verecez kızlarrrr

dbozukluğuyla st: 41007124 .!.:
sıkma canını hafta başındayız hedef koyalım ya haftada 1 kiloda mı veremiyoruz bize çok ayıp alırken almasını biliyoz da neden veremiyoruz bugunden itibarennn verecez kızlarrrr
Of moral bozukluguyla çok kötü bi kahvaltı yaptım yok yoktu off offf

Back