yaa kız demin kızdın arkamdaki dolaba küstüm açmıcam onu bidaha hıh
Az daha unutiyordum geldim cnm hemen yazayımkızlar ses çıkmadı sizden;
ben akşam çayla beraber 2 adet orta boy içli köfte 1 adet salatalık 2 dilim peynir,1 adet elma ve şuan soda içiyorum.
VEEE 45 DK 4 KM YÜRÜDÜMMMMM
Kızlaaar men[QUOkızlar ryaefem, post: 40991500, member: 679803"]hııı ozaman ye cnm yaa normal ozaman ye de abartma zaten o regl dönemlerinde alınan kilolar ahh ahh çook ii bilirıim
Kahvaltım:1 dilim kızarmış kepek ekmeği
Peynir,domates,salata,2 bardak limonlu çay
Ara:tarçınlı elma
Öğle:1 kase mercimek çorbası, 1 kase salata
Ara:tarçınlı elma
Akşam:1 çiğköfte dürüm
Ara:2 tane hurma,2 tane twitto
3 litre su
Spor
35 dk bisiklet
40 mekik
100 ip atladım
Çok şişmiş hissediyorum of yaa
Bakalım benim biraz ümidim var hiç yoktan 77.4 olsa baribence gayet güzel yemişsin ya çook değil sporda yapmısısn ben de koşu bandında yürüdm akşam 45 dk ter attım bayağı yarın emin ol daha da vermiş olcaksın ben biraz kaçırdım gibi leblebi yemeseydim iyiydi bana kilo yapıyor aslında bakalım yarın tartı nedicek birtek sabah ekmek yedim aslında
Bakalım benim biraz ümidim var hiç yoktan 77.4 olsa bari
Kaç gram artıdasın
Üzülme hemen cnm hemen h8zlı kilolar vermek hiç sağlıklı değil biz yaşam tarzı haline getiricez öyle sıfır tatlı sıfır ekmek gibi saçma şeyler yapmıcaz canımızın istediğini yicez ama az miktarda yavaş yavaş tatmin olarakbugun dikkat etmeliyim kesinlikle sabahta 2 kare dilim ekmeğe tost yedim 4 dilim salatalık 4 adet kıl biber yedim öğlen ve akşam hafif geçirecem kararlıyım akşam cosutmasam tabii dün kü gibi(((
morelim çok bozuk metebolizmam böyle işte biraz kaçırayım hemen alıyorum düşün birde sabah dısında ekmek yemedim yesem nasıl olurum acaba
Üzülme hemen cnm hemen h8zlı kilolar vermek hiç sağlıklı değil biz yaşam tarzı haline getiricez öyle sıfır tatlı sıfır ekmek gibi saçma şeyler yapmıcaz canımızın istediğini yicez ama az miktarda yavaş yavaş tatmin olarak
Bende artık 75 olmak istiyorumdoğru söylüyosun cnm bugun daha dikkatli olacam ve sporumu tamamlıcam tekrar baklagil kilo aldırıyor en azından onu d afarkettim bakalım akşam tekrar yazarım yediklerimi hırs yaptım ama salı günü o tartıda 65 i görecem :)
Bende artık 75 olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?