80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

kızlar ses çıkmadı sizden;

ben akşam çayla beraber 2 adet orta boy içli köfte 1 adet salatalık 2 dilim peynir,1 adet elma ve şuan soda içiyorum.

VEEE 45 DK 4 KM YÜRÜDÜMMMMM

[QUOkızlar ryaefem, post: 40991500, member: 679803"]hııı ozaman ye cnm yaa normal ozaman ye de abartma zaten o regl dönemlerinde alınan kilolar ahh ahh çook ii bilirıim[/QUOTE]
Kızlaaar men
kızlar ses çıkmadı sizden;

ben akşam çayla beraber 2 adet orta boy içli köfte 1 adet salatalık 2 dilim peynir,1 adet elma ve şuan soda içiyorum.

VEEE 45 DK 4 KM YÜRÜDÜMMMMM
Az daha unutiyordum geldim cnm hemen yazayım

B
[QUOkızlar ryaefem, post: 40991500, member: 679803"]hııı ozaman ye cnm yaa normal ozaman ye de abartma zaten o regl dönemlerinde alınan kilolar ahh ahh çook ii bilirıim
Kızlaaar men

Az daha unutiyordum geldim cnm hemen yazayım[/QUOTE]
İRAZ ÖNCE DE BEYAZ LEBLEBİ YEDİM YAHUU UMARIM TARTIDA FAZLA ÇIKMAM AZ YEDİM AMA KÜÇÜK KASENİN YARISI KADAR

Kahvaltım:1 dilim kızarmış kepek ekmeği
Peynir,domates,salata,2 bardak limonlu çay
Ara:tarçınlı elma
Öğle:1 kase mercimek çorbası, 1 kase salata
Ara:tarçınlı elma
Akşam:1 çiğköfte dürüm
Ara:2 tane hurma,2 tane twitto
3 litre su
Spor
35 dk bisiklet
40 mekik
100 ip atladım
Çok şişmiş hissediyorum of yaa

bence gayet güzel yemişsin ya çook değil sporda yapmısısn ben de koşu bandında yürüdm akşam 45 dk ter attım bayağı yarın emin ol daha da vermiş olcaksın ben biraz kaçırdım gibi leblebi yemeseydim iyiydi bana kilo yapıyor aslında bakalım yarın tartı nedicek birtek sabah ekmek yedim aslında

Bakalım benim biraz ümidim var hiç yoktan 77.4 olsa bari

Ben cok sucuyum ablama geldim tatil için ablam ben geldim diye evde 2 damacana tutuyor.çok severim bool bool içerim sporuda çook severim bizim ailede spor yyapmayan yok zaten kilolalarımız çok iyi değil ama çok sportifiz

kızlar ben kiloo almışımm 67.4 be ne yaaaaaa yürüdüm üstelikk tuvalete çıkmadan tartıldım morelim yerler bir oldu

bugun dikkat etmeliyim kesinlikle sabahta 2 kare dilim ekmeğe tost yedim 4 dilim salatalık 4 adet kıl biber yedim öğlen ve akşam hafif geçirecem kararlıyım akşam cosutmasam tabii dün kü gibi (((

morelim çok bozuk metebolizmam böyle işte biraz kaçırayım hemen alıyorum düşün birde sabah dısında ekmek yemedim yesem nasıl olurum acaba

CNN piOTE="deryaefem, post: 40997325, member: 679803"]düne gneden ohesaplarsan dün 66.8 dim 600 grm mı oluyor 600 gr almışım üstelik yürüdüm ya benim vucud böyle bende hata aslında nohut yiyorum niye pilav yiyorum ki içli köfteyi 1 adet yeseydim ve leblebi yemeseydim kilom aynı olabilirdi ((((([/QUOTE]
Cnm pilav yeme bence bir daha kuru baklagiller artı çıkmana neden olabilir hiç moralimizi bozmuyoruz bugün daha güzel beslenip daha çok spor yapıyoruz

Üzülme hemen cnm hemen h8zlı kilolar vermek hiç sağlıklı değil biz yaşam tarzı haline getiricez öyle sıfır tatlı sıfır ekmek gibi saçma şeyler yapmıcaz canımızın istediğini yicez ama az miktarda yavaş yavaş tatmin olarak

doğru söylüyosun cnm bugun daha dikkatli olacam ve sporumu tamamlıcam tekrar baklagil kilo aldırıyor en azından onu d afarkettim bakalım akşam tekrar yazarım yediklerimi hırs yaptım ama salı günü o tartıda 65 i görecem :)

kızlar öğlen 6 yemek kaşığı yeşil fasulye 2 avakadolu yoğurt yedim 1 dilim kepek ekmeği bu kadar önemli olan akşam sanırım sabah tartıda kaç çıkacam merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…