• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

dünki menüm:kk77::kk77:
kahvaltım:tam tahıllı ekmekle tost,yarım bardak süt,domates,salata
ara:elma,muffin:KK43:
öğle:1 kase yoğurt çorbası,1 dilim tam tahıllı ekmek
ara:meyve salatası,muffin
akşam:1 kase yoğurt çorbası,1 kase tarhana,yarım dilim sarı buğday ekmeği
ara:hurma
3 litre su
spor yok regly im çünkü
bugün tatlı isteklerime böyle cıssslarla yenik düşmicem söz:KK16:

dünki menüm:kk77::kk77:
kahvaltım:tam tahıllı ekmekle tost,yarım bardak süt,domates,salata
ara:elma,muffin:KK43:
öğle:1 kase yoğurt çorbası,1 dilim tam tahıllı ekmek
ara:meyve salatası,muffin
akşam:1 kase yoğurt çorbası,1 kase tarhana,yarım dilim sarı buğday ekmeği
ara:hurma
3 litre su
spor yok regly im çünkü
bugün tatlı isteklerime böyle cıssslarla yenik düşmicem söz:KK16:

cnm bence gayet iyi yediklerin tam diyet olmuş arada az kaçama olur regl yüzünden .ben de daha regl olamadım beni süründüyorum böylee dün nemde tatlı yedim valla 3 dilim baklava dayanamdım napim ve 50 dk yürüdüm dışarda hiç ter atamadım maalesef bugun yürücm 50 dk bu sefer koşu bandında inş verecez kiloları

cnm bence gayet iyi yediklerin tam diyet olmuş arada az kaçama olur regl yüzünden .ben de daha regl olamadım beni süründüyorum böylee dün nemde tatlı yedim valla 3 dilim baklava dayanamdım napim ve 50 dk yürüdüm dışarda hiç ter atamadım maalesef bugun yürücm 50 dk bu sefer koşu bandında inş verecez kiloları
aynen canım regli öncesi reglyken falan hep tatlı istiyor canım ama bugün direniyorum yemicem o pissss reçeli,keki hıhhh:63: olmuşum 79 kilo tam 10 kilo aldım yeter leeen hedef 100 kilo değil 69 kilo:KK76:

aynen canım regli öncesi reglyken falan hep tatlı istiyor canım ama bugün direniyorum yemicem o pissss reçeli,keki hıhhh:63: olmuşum 79 kilo tam 10 kilo aldım yeter leeen hedef 100 kilo değil 69 kilo:KK76:

hehehe aynen cnm yaa motivasyonun bak banada ilham verdi dolapta 1 adet baklava var her açtığımda gözüme ilişiyor ama ellemiyorum ama canııımmmm çoooook istiyor :((( beim vucudum acayip ödem yapıyor sizid eöylemisiniz davul gibi oldum

veya ödemi atmak için ne yapıyorsunuz bu konuda yardımmmm

hehehe aynen cnm yaa motivasyonun bak banada ilham verdi dolapta 1 adet baklava var her açtığımda gözüme ilişiyor ama ellemiyorum ama canııımmmm çoooook istiyor :KK43:(( beim vucudum acayip ödem yapıyor sizid eöylemisiniz davul gibi oldum

veya ödemi atmak için ne yapıyorsunuz bu konuda yardımmmm
benimde vücudum çok ödem topluyor bool bool limonlu yeşil çay,mutlaka 3 litre ,yürüyüş bu kadar ha bide tuzlu yememek

kahvaltım:tam tahıllı ekmekle tost,yeşil çay,domates,salata
ara öğün:tarçınlı elma
2.ara öğün:hurma,fındık,yeşil çay
öğle:1 tane ıspanaklı gözleme
akşam:1 tabak kabak oturtma,biraz pilav,1 kase sarmısaklı yoğurt
ara öğün:elma,bi avuç çerez
3 litre su
spor
30 dk yürüyüş(hafif tempoda)

kahvaltım:tam tahıllı ekmekle tost,yeşil çay,domates,salata
ara öğün:tarçınlı elma
2.ara öğün:hurma,fındık,yeşil çay
öğle:1 tane ıspanaklı gözleme
akşam:1 tabak kabak oturtma,biraz pilav,1 kase sarmısaklı yoğurt
ara öğün:elma,bi avuç çerez
3 litre su
spor
30 dk yürüyüş(hafif tempoda)

kayısılı bitki çay aldım bugun yarından başlıyorum artık içmeye suyu sanırım az içiyorum soda çok içiyiyorum 2 tane baazen 3 tane

sabah

yarım simit peynir yumurta
öğlen bir kase tarhana çorbası 15 tane yaprak sarması yoğurtlu avakado,
akşam yarımkase tarhana çorbası
kağıt helva ve dondurma:((
biraz kabak çekirdeği
soda ,
elma

bu kadar regl olcam diye tartılmıyorum ama göbeğim dev gibi oldu

kayısılı bitki çay aldım bugun yarından başlıyorum artık içmeye suyu sanırım az içiyorum soda çok içiyiyorum 2 tane baazen 3 tane

sabah

yarım simit peynir yumurta
öğlen bir kase tarhana çorbası 15 tane yaprak sarması yoğurtlu avakado,
akşam yarımkase tarhana çorbası
kağıt helva ve dondurma:KK43:(
biraz kabak çekirdeği
soda ,
elma

bu kadar regl olcam diye tartılmıyorum ama göbeğim dev gibi oldu
geçen öğle 3 tane akşam 4 tane sarma yediğim için sarma biraz fazla olmuş diyen kimdi acaba:KK12: canım böyle kilo veremezssin cıssss ları biraz aza indir mesela günde 1 tane ye yiceksen

geçen öğle 3 tane akşam 4 tane sarma yediğim için sarma biraz fazla olmuş diyen kimdi acaba:KK12: canım böyle kilo veremezssin cıssss ları biraz aza indir mesela günde 1 tane ye yiceksen

sen dolma demiştin ama yaprak sarması değildi sanırım .yanlış mı hatırlıyorum .valla rgl yaklaşınc afazla oldu işte akşamda tatlı şeylere yüklenince bakalım tartıda regl olunca ne çıkacam

sen dolma demiştin ama yaprak sarması değildi sanırım .yanlış mı hatırlıyorum .valla rgl yaklaşınc afazla oldu işte akşamda tatlı şeylere yüklenince bakalım tartıda regl olunca ne çıkacam
aaa pardon sen onu biber dolması anlamışsın çok pardon yaprak sarmaydı o

aaa pardon sen onu biber dolması anlamışsın çok pardon yaprak sarmaydı o

yapraksa az tabi dolma deyinc ebenim aklıma biber patlıcan kabak dolması geliyor :)))

neyse ben sabah 6.50 de yürüyüşe çıktım tam 1 saat yürüdüm sabah erken yürümek daha güzell bakalım erken kalkarsam artık yürümye çalışcam inş :)

sabah :

1 dilim tost ekmeği tereyağlı,
3 adet sosis
1 çay kaşığı çilek reçeli
şekersiz çay
1 küçük dilim peynir

:) sabahı iyi kapattım :)

yapraksa az tabi dolma deyinc ebenim aklıma biber patlıcan kabak dolması geliyor :)))

neyse ben sabah 6.50 de yürüyüşe çıktım tam 1 saat yürüdüm sabah erken yürümek daha güzell bakalım erken kalkarsam artık yürümye çalışcam inş :)

sabah :

3 adet sosis
şekersiz çay
1 küçük dilim peynir

güne güzel başlamışsın devamı gelir inşallah:KK19:

sabah :

3 adet sosis
şekersiz çay
1 küçük dilim peynir

kızlar öğlen de ; 5 kaşık et kavurma
3 yemek kaşığı p.pilavı

ara : 1 tane elma
kayısılı form çayı

akşam 3 tatlı kaşığı müsli ve 1 kase yoğurt bugunu böyle kapattım akşam gezmeye gidiyoruz o yüzden müsli yedim ki yicekler gözüme güzel görünmesin diye :))))

sizlerin günü nasıl geçti bu arada regl olamadım vucudum acayip şiş hala

3 yemek kaşığı p.pilavı

kayısılı form çayı

akşam 3 tatlı kaşığı müsli ve 1 kase yoğurt bugunu böyle kapattım akşam gezmeye gidiyoruz o yüzden müsli yedim ki yicekler gözüme güzel görünmesin diye :))))

menün harika canım menüm menü bugün fena değildi aslında yanlız akşama bizikiler benim çok sevdiğim bademli pastadan alıcaklarmış inşallah hayır diyebilirim o ısrarlara biraz gaz verin banada hayır diye bileyim bende regly oldum heryerim şiş şiş tartı 80 diyordu sabah hayli moralim bozuldu ablam reglyken artı çıkman normal diyor bakalım

3 yemek kaşığı p.pilavı

kayısılı form çayı

yanlışlıla müsli yazmısım kızlar yulaf kepeği yedim yoğurtla

menün harika canım menüm menü bugün fena değildi aslında yanlız akşama bizikiler benim çok sevdiğim bademli pastadan alıcaklarmış inşallah hayır diyebilirim o ısrarlara biraz gaz verin banada hayır diye bileyim bende regly oldum heryerim şiş şiş tartı 80 diyordu sabah hayli moralim bozuldu ablam reglyken artı çıkman normal diyor bakalım

pastadan küçük bir dilim ye bence reglsin birde regl dönemi metobolizma daha hızlı çalışırmış öyle biliyorum ya da akşam yemeği yemeseydin .reglken 2 kiilo fazla çıkabilirsin ben öyle oluyorum o yüzden hiç tartılmıyorum

aslında pastadan ye bence az ye ama hiç yemeyince de olmuyor sonra aklın kalabilir bir dilimin yarısı kadar ye o zaman olur bence.Bende yulaf kepeğinden neler yapılır onlara bakıyorum akşamları yoğurt ve yulaf kepeği yemeye karar verdim.

hamileleikten öncede de akşamları yiyordum ve gerçekten kilo vermiştim.

haftaya çarşamba tartılalım bence

pastadan küçük bir dilim ye bence reglsin birde regl dönemi metobolizma daha hızlı çalışırmış öyle biliyorum ya da akşam yemeği yemeseydin .reglken 2 kiilo fazla çıkabilirsin ben öyle oluyorum o yüzden hiç tartılmıyorum

aslında pastadan ye bence az ye ama hiç yemeyince de olmuyor sonra aklın kalabilir bir dilimin yarısı kadar ye o zaman olur bence.Bende yulaf kepeğinden neler yapılır onlara bakıyorum akşamları yoğurt ve yulaf kepeği yemeye karar verdim.

hamileleikten öncede de akşamları yiyordum ve gerçekten kilo vermiştim.

haftaya çarşamba tartılalım bence
tamam haftaya perşembe tartılalım

Back