• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Bugün sabah ki faciayı telafi etmem gerek bu hafta en 1 kilo vericeeeeem sakız su ikilisiyle açlık bastırmaca:KK53: yaparım heeeeh :KK34:

Kızlar Selam,

bugun kü yediklerim;

sabah ;

yarım paket etiform ,
2 dilim peynir,
1 adet haşlanmış yumurta,
4 dilim salatalık 2 bardak şekersiz çay,
(yumurtayla peynir bir arada olmamalıydı öz eleştirim)

öğle;

5 kaşık zeytinyağlı barbunya 1 kase yoğurt
araöğün elma,

akşam ; 6 kaşık menemen ve beyaz ekmek ölçmedim çünkü cnm beyaz ekmek yemek istedi, :(((( birparça kopardım onu yedim biraz daha yedim :))
ve çay 3 dilim peynir
regl olcam acayipp iştahım açıkkk

destekkk lütfennnnnn ağlıcam niye kiloo veremiyorum troidler bu kadar etkili mi olur yhuuuu

Kızlar Selam,

bugun kü yediklerim;

sabah ;

yarım paket etiform ,
2 dilim peynir,
1 adet haşlanmış yumurta,
4 dilim salatalık 2 bardak şekersiz çay,
(yumurtayla peynir bir arada olmamalıydı öz eleştirim)

öğle;

5 kaşık zeytinyağlı barbunya 1 kase yoğurt
araöğün elma,

akşam ; 6 kaşık menemen ve beyaz ekmek ölçmedim çünkü cnm beyaz ekmek yemek istedi, :KK43:((( birparça kopardım onu yedim biraz daha yedim :))
ve çay 3 dilim peynir
regl olcam acayipp iştahım açıkkk

destekkk lütfennnnnn ağlıcam niye kiloo veremiyorum troidler bu kadar etkili mi olur yhuuuu
üzülme kuzu acelemiz yok bak her gün tartılmayalım hiç iyi değil haftada bir tartılalım söz mü?

haftada 2 kez tartılalım 1 az mı olur ki
neyse haftaya pazartesi tartılalım ozaman bence de en azından fazla çıktık mı morelimiz bozulmaz sporda yok bugun bende annemi doktora götürdüm eve geldim pazardan yaprak almıştım onları yıka haşla buzluğa at derken akşam oldu umarım yarın telafi ederim sporu hergün 50 dk ahhh yürüsek evin iş beklese ya önce kendimiz sonra ev işi aslında bırak dağınık kalsın değil mi ben duramıyorum

haftada 2 kez tartılalım 1 az mı olur ki
neyse haftaya pazartesi tartılalım ozaman bence de en azından fazla çıktık mı morelimiz bozulmaz sporda yok bugun bende annemi doktora götürdüm eve geldim pazardan yaprak almıştım onları yıka haşla buzluğa at derken akşam oldu umarım yarın telafi ederim sporu hergün 50 dk ahhh yürüsek evin iş beklese ya önce kendimiz sonra ev işi aslında bırak dağınık kalsın değil mi ben duramıyorum
tamam haftada sadece 2 gün tartılalım bnde çoook yürüdüm bügün ev işi falan benim hiç hareketsiz olduğum gün yok

çok çoook çook çok kötü canım tam 11 kilo aldım 2 ayda şuan 79 kiloyum moralım bozuk üzgünüm ne zamandır girmedin kk ya merak ettim seni benim durumum kötü çok kötü....
aa niye öyle olduki cnm moralini bozma unutma kilonun baş dostu stres ne kadar stres o kadar kilo

aa niye öyle olduki cnm moralini bozma unutma kilonun baş dostu stres ne kadar stres o kadar kilo
kesinikle canım 1-2 kilo alınca dert edip gene ala ala ala ala bu hale geldim ben senin gibi bi kaç ayda kurtulamıcam bu kilolarda bikaç senemi alıcak anlaşılan sen şuan kaç kilosun

kesinikle canım 1-2 kilo alınca dert edip gene ala ala ala ala bu hale geldim ben senin gibi bi kaç ayda kurtulamıcam bu kilolarda bikaç senemi alıcak anlaşılan sen şuan kaç kilosun
60kiloyum cnm ben sende kilo verme fikrini unut saglıklı besleneceğim de kasma kendini

60kiloyum cnm ben sende kilo verme fikrini unut saglıklı besleneceğim de kasma kendini
artık öyle diyorum ama bi yanım hep çabuk rabia hızlı ol rabia diyip iyice streslenmeme sebep oluyor hedefim ayda 1-2 kilo vermek artık bilmiyorum çok iradesizim çok mutsuzum

artık öyle diyorum ama bi yanım hep çabuk rabia hızlı ol rabia diyip iyice streslenmeme sebep oluyor hedefim ayda 1-2 kilo vermek artık bilmiyorum çok iradesizim çok mutsuzum
sıkma cnm kendini sen iradelisin şimdilik derslerine ağırlık ver kılo verme fıkrını unutunca nasıl güzel gidecek o kilolar

arkadaşlar doğru söylüyor canım sen bir tarafı düzeltmeye çalışırken birtarafı yıkıyosun olmaz:stop:stres herşeyi dahada kötü hale getirir.bende 75 kiloyum ve aşırı iradesizim bir yolunu bulcaz:KK50:haftada 1 kilo versek ooooooooooo neyimize yetmez :KK9:

arkadaşlar doğru söylüyor canım sen bir tarafı düzeltmeye çalışırken birtarafı yıkıyosun olmaz:stop:stres herşeyi dahada kötü hale getirir.bende 75 kiloyum ve aşırı iradesizim bir yolunu bulcaz:KK50:haftada 1 kilo versek ooooooooooo neyimize yetmez :KK9:
çok doğru canım

kızlar selam,

dünde yazamadım bugun yazayım dedim 2 gündür pek diyete dikkat etmiyorum ama abartmıyorum da yavaş yavaaş verecem inş regl yaklaştığı için vucudum inanılmaz şiş tartılmıyorumda bakalım ay sonunda belli olur ne kadar verdiğim ekmeği sadece sabahları yemeye çalışıyorum zor olan pantolonuma şimdi daha rahat oluyor sanki az incelme olmuş gibi

hepimiizn kilo verme dileğimle

kızlar selam,

dünde yazamadım bugun yazayım dedim 2 gündür pek diyete dikkat etmiyorum ama abartmıyorum da yavaş yavaaş verecem inş regl yaklaştığı için vucudum inanılmaz şiş tartılmıyorumda bakalım ay sonunda belli olur ne kadar verdiğim ekmeği sadece sabahları yemeye çalışıyorum zor olan pantolonuma şimdi daha rahat oluyor sanki az incelme olmuş gibi

hepimiizn kilo verme dileğimle
amin cnm inşallah

Back