Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni gidi seni beni geçemesim koş rabia koş bende leslie yapim hemenmandalibeni post: 40485991 .!.:sabah sporu; evden çıkmadan 100 makas yapıldı..
bugünkü hedef leslie 3 mile x 2Seni gidi seni beni geçemesim koş rabia koş bende leslie yapim hemen
Yok canım ya dikkat etmiyorum pek etmiyorduuum aartık ipleri aldım elimeCanım beslenme gayet iyi seni hep takip ediyorum neden kilo alıyorsun anlamdım
Olmadım bıktım artık doktor hiç üzerime düşmedi olur dedi yolladı ondan değil galibaAdet oldun mu canım
Benim de 4 mil 2 mili yaptım kaldı 2 milbugünkü hedef leslie 3 mile x 2
hedef sıkılaşmakkkk!!!!!!!!!
4 mile var mı?Benim de 4 mil 2 mili yaptım kaldı 2 mil
Mesela 2 mili açıyorsun yapıyorsun bitiyor sonra akşam tekrar 2 mili açıyorsun al sana 4 mil4 mile var mı?
beni bi aydıalana 4 milna leslie hakkında.. ben yapıyorum ama bişey bilmiyorum
nedenki peynir protein demek aramadığın surece sorun yok benceÖğle yemeği1 kase ezogelin,1 kase yoğurt
3-4 k.k.peynir(peynir hiç olmamalıydı),3 dilim domatesEki Görüntüle 1492895
Tam yağlıydı birazda tuzluydu niye yediysem artık neyse geçti bolu pazarınedenki peynir protein demek aramadığın surece sorun yok bence
tam yağlı ise ye ama az yemeye çalışTam yağlıydı birazda tuzluydu niye yediysem artık neyse geçti bolu pazarı
Öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen ayar kaçabiliyortam yağlı ise ye ama az yemeye çalış
nasıl olmadın kaç ay oldu doktor tahlil yaptırdı mıOlmadım bıktım artık doktor hiç üzerime düşmedi olur dedi yolladı ondan değil galiba
Hayır gerek yok dedi eğer 1 sene tam dolarsa gel dedi(şaştım kaldım)Ndedi sıl olmadın kaç ay oldu doktor tahlil yaptırdı mı