Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet denedin mi canım ? Kahvaltı tarzı değil de yulaf+süt+elma gibi bir karışım yesen yada wasa tüketsen? İllaki yumurta peynir gibi klasik kahvaltı yemek zorunda değilsinAynı sorun bende de var ya kahvaltı yapmayı sevmiyorum hiç benimde 15 kilo versem cok iyi olaca ama bir türlü zayıflayamadım
Slm canimDiyette 8. Şekersiz beslenmede 10.günüm bittii
10.000 adım
3.5 litre su
Zumba 20 dakika
Bacak egzersizi
Diyetin dışına çıkmadım
Devam etmene çok sevindim canım. Nasıl dayanıyorsun 15 den sonra sıvı almaya ? Ben düşer kalırımBu sabah -300gr daha
Oysa dun bayagi yemistim ama saat 15h00 ten sonra nerdeyse sadece sivi aliyorum.
63.2 le devam ediyorum, umarim hafta sonu 62 yi gorebilirim
Evet canim devam ediyorum, ve midem cok rahat boyleDevam etmene çok sevindim canım. Nasıl dayanıyorsun 15 den sonra sıvı almaya ? Ben düşer kalırım
Eveet gerçekten öyle. Eskiden gece tam uyumadan ne bulursam yiyodum sonra uyuyamıyodum tabi midem rahatsız oluyordu.Evet canim devam ediyorum, ve midem cok rahat boyle
Abur cubur yemekten geceleri hep hazimsizlik cekerdim.Bastan zorlaniyor insan ama alisiyor sonra
Zaten midemi oyle dolu hissediyorumki yiyemiyorum belli bir saatte sonra
Yesil cay ve kahve iciyorum bos mideyle yatiyorum
Hala 3.2 kilom Var vermeye calistigim. 2 haftadir durakladi ve simdi regl oncesi donemdeyim.
Slm canimBu önümüzdeki 5 gün akşam 17.30 dan sonra hiçbir şey yemeyeceğim. Kendi kendime challange yapıyorum bakalım 5 günde ne değişecek ?
Aynen hayatım hedefime ulaşmış bir şekilde diyete devam ediyorum pek hoşş :)Slm canim
Hedefine ulastin zaten ne guzel
Aksam yemeyerek guzel kilo veriliyor ben onca yememe ragmen 9 kiloya yakin verdim .
Simdi 61,2 ye takildim kalan
Son 3 kilo gozumde buyuyor